<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [5/18兩性加分題] 要打動芳心 係咪買貴首飾會較易呢?
返回列表 回復 發帖

[5/18兩性加分題] 要打動芳心 係咪買貴首飾會較易呢?

如果係有條女有二個麻甩佬追..
要打動條女芳心..
係咪買貴首飾送比條女果個佬會較易得手?~

有無版友試過咁情況~分享下追女心得!?
thanks~

[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-5-20 at 08:37 PM ]
~~專貼垃圾明星相~~
建議你多留心對象有無d咩想要,可顯出你細心又在意佢!

唔1定首飾最有用...我試過同個女仔去睇戲,覺得套戲既歌好正,就買左隻soundtrack俾佢,1樣咁得!
無啦啦送野係不智既做法
你覺得佢對你有無 feel 先最緊要

[ Last edited by Rika on 2005-5-18 at 09:53 PM ]
Originally posted by 銀月傳教士 at 2005-5-18 08:15 PM:
如果係有條女有二個麻甩佬追..
要打動條女芳心..
係咪買貴首飾送比條女果個佬會較易得手?~

有無版友試過咁情況~分享下追女心得!?
thanks~
brother, 錢唔係最重要架

你地有冇feel, 佢同條仔點先重要
兄弟,真係架
唔一定係貴 o野先至會打動到個女仔
除左feel 之外,佢 o既hobby、喜好係最緊要 (除非佢係d 名牌奴隸啦……)
唔係點會有咁多仔,買一件老麥公仔都可以搞到個女仔感動開心到喊丫

只要你細心d 留意睇下佢鍾意d 乜,然後投其所好買俾佢
佢可能反而會咁欣賞你 o既細心
從而對你有feel 呢
anyway,祝君好運!
thx all ~但暫時覺得佢對我無乜feel ~>.<
~~專貼垃圾明星相~~
Originally posted by 銀月傳教士 at 2005-5-18 11:39 PM:
未有feel 就更加唔好輕舉妄動呀 brother!
唔係的話,可能明明有少少feel 都馬上嚇走人家

我聽過我d 叔父講
有個經濟條件唔錯,份人又幾好 o既中年男士
曾經試過追一個女仔,個女仔其實都幾like 佢
點知同人第一次出街就帶左人去食燕窩、上山頂……
結果,就咁嚇走左人啦

戒之,慎之!
Originally posted by 銀月傳教士 at 2005-5-18 11:39 PM:
冇feel 咪做到有law

好似d brother 咁講, 投其所好~~~

佢要求既條件係點先 ????

你既外表佢會唔會accept 先 ???

得先有得玩 ga wo~~
Originally posted by homan~ at 2005-5-18 11:49 PM:

冇feel 咪做到有law
好似d brother 咁講, 投其所好~~~
佢要求既條件係點先 ????
你既外表佢會唔會accept 先 ???
得先有得玩 ga wo~~
如果你個外表佢完全接受唔到
你都唔好抱期望
外表都有分有得救同無得救
如果達唔到佢要求有無辦法執下你個外表呢?
佢先入為主, 就算你執到ok, 到仍然有難度
努力, 比佢發現你溫柔既一面囉
Originally posted by chenfeng at 2005-5-18 11:44 PM:

未有feel 就更加唔好輕舉妄動呀
好同意!
要膽大心細
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [5/18兩性加分題] 要打動芳心 係咪買貴首飾會較易呢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。