<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » [原創]工展會
返回列表 回復 發帖

[star] [原創]工展會

工展會

東張西望??

2592 x 3872 PIXEL下載

hello
對鞋好型

師兄, 知 5 知工展會選舉幾時舉行 ?
hello
还有更多照片吗?
師兄, 知 5 知工展會選舉幾時舉行 ?
Ruu-Hoshino 發表於 2010-12-13 08:14 PM
日日都可以選,  你填完放落個投票箱到就可以.

截止時間為: 2011年1月1日晚上10時正
占占占~占~占占占~占~占占占~占~占占占~
日日都可以選,  你填完放落個投票箱到就可以.
占占占 發表於 2010-12-13 10:29 PM
占占兄,你又錯誤理解了!......[選舉]有機會見佳麗...[投票]就贏獎品!
#2 Ruu-Hoshino 想知何時有工展小姐選舉[比賽]@大會舞台
在#3 mad-dog 已回覆了

下星期六下午2点出动
占占兄,你又錯誤理解了!......[選舉]有機會見佳麗...[投票]就贏獎品!
#2 Ruu-Hoshino 想知何時有工展小姐選舉[比賽]@大會舞台
在#3 mad-dog 已回覆了
基多 發表於 2010-12-13 11:07 PM
我不是錯誤理解,  工展會唔係只係選工展小姐一樣野而已.
占占占~占~占占占~占~占占占~占~占占占~
我不是錯誤理解,  工展會唔係只係選工展小姐一樣野而已.
占占占 發表於 2010-12-13 11:45 PM
占占占说得好,正等同某人2用‘鄉下仔’这个人身攻击的词汇批评别人,不过我们比较文明,不会用这些粗鲁的用字来污染这个forum
咩嘢叫購物節都唔知,你那個鄉下出來的?你鄉下冇購物節?

有咩節目,佢哋寫嘅,關我鬼事!

http://gouwu.sz.bendibao.com/dazhe/20101130/266655.htm
mad-dog 發表於 2010-12-6 07:55 AM
鄉下仔剛出城,只想拍靚女,其它show冇靚女的,唔使多介紹,知道嗎?
madinggou 發表於 2010-12-5 11:01 PM

我鄉下有工展會噃你去咗未呀?
hello
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » [原創]工展會

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。