<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 12月9日 日皇盃
返回列表 回復 發帖

[發埋便] 12月9日 日皇盃

廣 島 多 員 缺 陣

聯 賽 衛 冕 失 敗 的 大 阪 飛 腳 ,陣 中 仍 有 薛 迪 利 及 三 木 良 太 2名 傷 兵 ,至
於 中 場 主 力 之 一 的 家 長 昭 博 ,因 入 選 國 家 青 年 軍 而 缺 陣 。 聯 賽 中 游 球
隊 廣 島 有 眾 多 球 員 缺 陣 ,包 括 傷 兵 高 柳 一 誠 及 停 賽 的 戶 田 和 幸 ,而 烏
斯 利 因 奔 喪 返 國 未 歸 ;另 外 陣 中 亦 有 包 括 佐 藤 壽 人 等 3名 小 將 被 青 年
軍 徵 召 ,絕 對 是 天 殘 地 缺 。

中立場:香川縣立丸競技場舉行

鋒 焚 林 冇 難 度

失 落 聯 賽 冠 軍 的 川 崎 前 鋒 ,當 然 希 望 能 捧 走 天 皇 盃 作 為 球 隊 今 季 安 慰
獎 ,今 回 「 夫 添 」 出 戰 ,鬥 志 十 足 下 當 可 看 一 線 ,谷 口 博 之 因 代 表 u21
而 缺 陣 。 聯 賽 最 後 六 輪 僅 1勝 的 甲 府 風 林 近 況 平 平 ,今 仗 作 客 難 以 看
好 。 倉 貫 一 毅 因 傷 上 陣 成 疑 ,上 仗 領 紅 的 阿 拉 爾 停 賽 。

中立場:神戶運動公園競技場舉行

[ Last edited by locklock on 2006-12-9 at 01:28 AM ]

409 x 58 PIXEL下載

GAME OVER 本人決定不再在這裏發表了,心灰意冷,香港人真是十分偽善!

我覺得自己好似比板大放上枱咁!

[ Last edited by locklock on 2006-12-9 at 02:04 PM ]
Originally posted by locklock at 2006-12-9 14:00:
GAME OVER 本人決定不再在這裏發表了...
唔好啦...locklock兄...我呢兩日較忙少上黎....
你唔好唔黎呀....我仲有好多野向你請教架......
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
通常唔係好熟果個地方既聯賽既球隊我都唔會買,好似日本咁

結果:
大阪飛腳 2-2 廣島三箭     和
川崎前鋒 2-5 甲府風林     客

~
Originally posted by feuosma at 2006-12-9 02:18 PM:
唔好啦...locklock兄...我呢兩日較忙少上黎....
你唔好唔黎呀....我仲有好多野向你請教架......
有乜心機,好似唱獨腳戲咁,個個辨清高!攪到我好似同個何官對賭咁。
係澳門係船,都無人咁笨走賣個張得個何官無人賭既台度賭。

原先諗住這個板真係想攪討論賭波心得,點知原來又係玩自我審查。睇吓邊個夠膽講,
就排濟佢咁FEEL。睇吓邊個賭波係衰人咁款,現在好失望!

你叫我再發表落去,遲早比人封題封戶口,又係不快結果。

我想這裏的板大不是全部讚成講賭波,咁何必要做這個決定。

今日D日本波好多假波,大板這場可以勝的,但最後都放水和波。

得 FEUOSMA 你一個同我講吓。但其他人睇就多,跟買唔知有冇,但發表就一定無。

昨日應該凱沙羅頓會害死好多人,我的感想。
今晚D都買佐,但唔會再在這裏發表了。

十分失望,大家繼續玩虛疑估估吓吧,我對虛疑分無大興趣。亦一定唔會跟估估吓去買,
因為我唔係百萬富翁,前世D錢洗唔曬!

依然係過句,香港人好偽善!

[ Last edited by locklock on 2006-12-9 at 03:38 PM ]
Originally posted by locklock at 9/12/2006 14:00:
GAME OVER 本人決定不再在這裏發表了,心灰意冷,香港人真是十分偽善!

我覺得自己好似比板大放上枱咁!
好彩你係話你覺得..........
Originally posted by locklock at 9/12/2006 15:34:

有乜心機,好似唱獨腳戲咁,個個辨清高!攪到我好似同個何官對賭咁。
係澳門係船,都無人咁笨走賣個張得個何官無人賭既台度賭。

原先諗住這個板真係想攪討論賭波心得,點知原來又係玩自我審查。睇吓邊個夠膽講,
就排濟佢咁FEEL。睇吓邊個賭波係衰人咁款,現在好失望!

你叫我再發表落去,遲早比人封題封戶口,又係不快結果。

我想這裏的板大不是全部讚成講賭波,咁何必要做這個決定。

今日D日本波好多假波,大板這場可以勝的,但最後都放水和波。

得 FEUOSMA 你一個同我講吓。但其他人睇就多,跟買唔知有冇,但發表就一定無。

昨日應該凱沙羅頓會害死好多人,我的感想。
今晚D都買佐,但唔會再在這裏發表了。

十分失望,大家繼續玩虛疑估估吓吧,我對虛疑分無大興趣。亦一定唔會跟估估吓去買,
因為我唔係百萬富翁,前世D錢洗唔曬!

依然係過句,香港人好偽善!
係論壇裡面討論邊有強迫人回覆咖~

人o地唔肯回覆咁點算呀?!~無辦法o個喎!~
唔通所有只睇不回o既會員叫admin ban 哂去呀?!~
咁容易有人回覆就唔使有自動加分區喇~

重有呀~ 玩自我審查o個個係你~ 唔係任何人~

無犯版規~而且熱心發表都會俾人封題封戶口?!~
o向26fun 邊個管理人員曾經做過?!~
請舉出真實例子~我第一個撐你~
如果你舉完例子俾人ban o既話~
我去版務區出主題代你投訴直到水落石出~

最後~ 你o既言論完全係毀謗緊26fun o既管理人員、侮辱緊所有香港人!~
(26fun 有好多海外會員咖)

聽得落就聽~ 聽唔落就算~ 呢個世界唔係以你為中心咖~
Originally posted by coolala2005 at 2006-12-9 04:16 PM:
好彩你係話你覺得..........
...
老實講,我講佐幾次賭波題,已經感到比SPORT既板大排濟。
因為可能SPORT板大不愛人賭,賭就唔好講波!

還有板大你計劃到底係想惦,明顯得我一個唱獨腳戲。
所以我都決定唔再發了,心灰意冷。

免得我比SPORT既板大BAN!

你話我自我審查都好,你咪去問問SPORT既板大!

我跟你說,網上好多討論區都唔比人講賭波,我見你咁有誠意變綠條題,
話歡迎大家講,我先來發表發表,但這裏的人明顯愛上了估估吓。
我都係唔再講了,因為你現在已開始對我產生憎恨心。

因為我講佐忌位,都係有感而發,我都係回政治區討論算了,那裏現在的板大最得民心。
BYE BYE

[ Last edited by locklock on 2006-12-9 at 04:24 PM ]
無論點都好~ D 字唔會走o既~

等所有會員自己睇~ 等所有會員自己分析~

係咁~
Originally posted by locklock at 2006-12-9 16:23:

免得我比SPORT既板大BAN!

你話我自我審查都好,你咪去問問SPORT既板大!

我跟你說,網上好多討論區都唔比人講賭波,我見你咁有誠意變綠條題,
話歡迎大家講,我先來發表發表,但這裏的人明顯愛上了估估吓。
我都係唔再講了,因為你現在已開始對我產生憎恨心。

因為我講佐忌位,都係有感而發,我都係回政治區討論算了,那裏現在的板大最得民心。
BYE BYE...
你喺sport講賭波梗係唔得喇!但問題係我好似冇見過你開喎?
喺sport係唔可以講任何關於賭波既野你唔知架咩?
版規已經寫得好清楚"Sport版版規(新手老手必看)" #1第5條!你一定冇睇!

排濟你?sport邊個版主排濟你?你唔係覺得冇人應你就你排濟吖?我真係R哂頭...
仲有,如果你喺呢度開過一個賭既post而我有講過一個"不"字既!我以後絕跡ef!!

所謂國有國法、家有家規!討論區都一樣!如果你其他攞討論區同呢度比既就一定冇得比!
我地呢度係歡迎大家分享對賭既心得!但只限"球[財]球戲",唔好扯埋其他區落水!
人地鍾意淨係估估下我地可以點?規定每個玩家一定要開post同人分享嗎?咪玩喇!

我本人係極之歡迎閣下分享賭波心得,你既表現大家有眼睇!唔止呢度,言論見解獨到!而且肯同人分享!

當然!你係有權唔再發表任何野!你有你既選擇!我唔會罰你!更加唔會排濟你!係咁簡單!
如果你冇做錯任何野!冇人會僧恨你!拜託唔好唸到自己咁重要!假如閣下真係覺得有版主對你有你所謂既"憎恨心"咁係閣下既事!我冇得去理!

我想問:你喺sport發表一d精彩既言論之後未試過有版主加過你分?
根本由頭到尾都冇人針對過你!係你自己想多左已而!

仲有,加分係好主觀既!你有好post,比版主加分好正常!
但唔代表你每出一個post版主就一定加分!你要明白!
而家既[發貼自動加分系統]每回覆一次都有一分!
但如果你出每個post只係為博版主加分的話,sorry!我以上講既全部都係廢話!

我都係有感而發!希望你明白!

[ Last edited by kakeidevil on 2006-12-9 at 08:09 PM ]
locklock兄...我今次都覺我你諗多左啦......
球[財]球戲版d賠率post唔係太受大家歡迎...我都有d失望....但呢個係口味問題.....冇得怪邊個...至於你話加分問題....我想係版主未加暏.....
我呢個變態賭徒就話鐘意傾呢d暏....其他會員鐘意估估下我覺得都冇問題....(我都有玩...)......唔鐘意都唔出奇...畢竟賭始終係偏門.....

希望locklock兄take it easy la.....
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 12月9日 日皇盃

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。