<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 好似多左人洗版
返回列表 回復 發帖

好似多左人洗版

究竟係唔係自從ef新例實行之後
回覆一次就有分加,所以有更多無聊人洗版reply呢?
近呢幾日都有版主用紅色警告無聊人
好似個小色一兩句無聊到震geh reply
咩「好無敵的說...」咁geh野,唔係都有分加嘛?

咁原本我相信之所以有分加係因為希望大家兄弟有好post
post有質素野上ef geh精神化為烏有囉...
會好失望喎
講得好啱~
其實除左實行新例外,EF仲會有一系列新安排,務求精益求精令帖子質素更穩定。
但當然,回帖內容真係好講求會員自律......自動加分本意係想令會員有付出有回報,純粹呃呃騙騙回覆除左令人鄙視,更會影響其他版友同EF運作..........
在未來日子,我地會採取更嚴勵手段去應付灌人士去保障一眾有心付出會員,各位版友請放心。
冇計啦!下載要分,上載又要分(之前話過,不過我早己夠分,所以我唔太清楚),發短訊都要分,總之冇分就好唔方便,自然就有好多人洗版reply呃分
Originally posted by hold_find at 2006-11-12 20:09:
冇計啦!下載要分,上載又要分(之前話過,不過我早己夠分,所以我唔太清楚),發短訊都要分,總之冇分就好唔方便,自然就有好多人洗版reply呃分
發短訊都要分?
乜短訊?
Originally posted by BOYDWAN at 2006-11-12 08:11 PM:

發短訊都要分?
乜短訊?
控制面板 -> 短消息
對不起,您的級別〔銀牌會員〕無法進行此操作。
我都係睇到樓主講d野先知原本有新例...
普通回覆係冇姆指??
Originally posted by hold_find at 2006-11-12 20:13:

控制面板 -> 短消息
對不起,您的級別〔銀牌會員〕無法進行此操作。
哦~
你誤會喇,短消息只限版主級或以上專用咖咋~
與分數無關咖~
Originally posted by terryjog06 at 2006-11-12 20:26:
我都係睇到樓主講d野先知原本有新例...
普通回覆係冇姆指??
全中~
普通回覆喺指定區域會自動+1 分,一個月後消失
版主加分有姆指記號,分數會繼續保留~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-11-12 08:39 PM:

全中~
普通回覆喺指定區域會自動+1 分,一個月後消失
版主加分有姆指記號,分數會繼續保留~
即是確定咗會有永久分數?
Originally posted by hold_find at 2006-11-12 20:45:

即是確定咗會有永久分數?
放心啦,admin 無咁殘忍嘅~
扣左你地d 心血,EF就損失左你地一班支持者~
咁你話邊個傷d 喇?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 好似多左人洗版

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。