<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 與非洲男實戰 , 女優賽後感言
返回列表 回復 發帖

與非洲男實戰 , 女優賽後感言

非洲男的那話兒如何???

和非洲男做 , 感覺怎樣???

[ Last edited by e_e on 2008-6-16 at 06:00 PM ]
莉系米廣謹大摘佑鄉既裸支大六4?
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-16 04:24 PM:
大佬 , 我睇唔明呀 ...
完全睇唔到...
[img]http://www.emlong.com/model/gfg/y-ms08.gif[img]

與甘國武實戰 , 會員賽後感言

Originally posted by kakeidevil at 2008-6-16 04:24 PM:
果套真係好激
睇住個白雪雪細細粒的日本av女優同個非洲土人口交,變到好似個av女優手臂咁大支,
跟住入左成幾分鐘先慢慢入晒去,最後重要中出埋
全程唔覺做作, 女優的表情好真實睇咁多套黑白大戰重要唔帶套女優有番咁上下樣,個非洲土人唔似城市人扮, 重要咁都大支中出
呢套唔係第一位都係第二位,可惜有格
Originally posted by 浪子 at 2008-6-16 05:39 PM:

果套真係好激
睇住個白雪雪...
夷 , 我睇果陣無格喎
where有呢套野睇or name....??

死 link..???

[ Last edited by taka2005123 on 2008-6-16 at 05:50 PM ]
Originally posted by e_e at 2008-6-16 17:07:

大佬 , 我睇唔明呀 ...
感尼獨躲啲舒仙開帖罅
銅尼廣冶珍繫嘥器....去耗果
Originally posted by 浪子 at 2008-6-16 17:39:

果套真係好激
睇住個白雪雪...
唸刀唸妒繫耗桶....
臥地體袖耗體罅,彈新府阻囡囡炸
試濟右帕過...吾名典解頌腰貢大希牲
畢過矛繼罅..一萊胃阻個糸烈,開左友gimmick,工師食住挑帥尚....
義萊胃搵食...鼎硬尚刀要,鎖耳臥耗磚仲啲餒休
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 與非洲男實戰 , 女優賽後感言

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。