<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 請指教
返回列表 回復 發帖

請指教

咁早冇野做就出下心水
岩岩睇左德國波
唔明點解雲達不來梅4.3 +_+
雖說 作客未羸過
同今次對主隊拜仁的確係硬仗
但係雲達不來梅冇傷兵  迪亞高個d返晒黎啵

科隆又係  近3場聯賽都係輸一場
反觀對手主隊比勒費爾德傷兵起碼3,4件
咁都3倍?

科特布斯對波琴  
2隊都唔識入波  睇黎都和波多
聽說主隊360分鐘冇入過波
今仗應該都未必攻得入一粒
波琴攻力睇落雖弱 但未有傷前鋒    波膽0:1 都好有機@_@

哈化個場難睇~"~  真係差唔多實力
但係要買我都係揀名聲高d(或者我識d既哈化黎買)

總括  今日應該出去買
2x3 半全場
拜仁  主和
科隆  客和      /  波琴客和   

主客和 2x1
雲達不來梅
科隆

咁買會唔會有d怪   請指教下   睇埋英超先@_@

評分次數

冇人指教  +_+    麻煩刪左佢
唔使急
有排都未開波啦

上周拜神Toni咁hot,加上主場
睇淡雲達都正常既
但今季拜神踢落都仲未有之前咁sharp,仲係無咩隊形
以波論波既話,雲達真係有得搏下

加上雲達有幾個Freekick好手可以破悶局
一對DC拿杜同梅迪殺卡又高大又唔係話好慢,唔會俾toni姦得到

評分次數

謝指教  請問今日心水係?

原帖由 17317328 於 2008-9-20 04:17 PM 發表:
謝指教  請問今日心水係?
反o岩o岩打完UEFA既名牌
原帖由 自由神 於 2008-9-20 04:35 PM 發表:
反o岩o岩打完UEFA既名牌
姐係咩 = =?
原帖由 17317328 於 2008-9-20 04:54 PM 發表:

姐係咩 = =?
我唔識波嫁
今日黎撐場嫁咋
等下班波友兄弟黎指教指教啦
樓主真神
雲達作客領先5:0
之後俾拜神主場入番2球,唔使咁無面
最後贏5:2
樓主又贏一筆
嘿   中就係中
但係我中2x3  科特布斯對波琴 半全場  收返150
我4串1  主客和
就係斷左呢場  
因為睇賠率真係好嚇人-  -唔敢買雲達不來梅  結果.....
原帖由 17317328 於 2008-9-21 03:49 PM 發表:
嘿   中就係中
但係我中2x3  科特布斯對波琴 半全場  收返150
我4串1  主客和
就係斷左呢場  
因為睇賠率真係好嚇人-  -唔敢買雲達不來梅  結果.....
個人經驗......
德國同英國既聯賽係......最“以波論波”“以態論態”
我希望你明我講咩
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 請指教

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。