<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» Sports討論版 » 北京奧運2008 » 奧運綜合討論區
返回列表 回復 發帖
原帖由 bobo21 於 2008-8-10 12:35 PM 發表

係就係誇左d, 但好過張嘉兒同葉翠翠, 兩件碌粉噤坐係度, 又冇講嘢, 又冇表現.
無記男主持鍾志光   、洪松陰 、潘綜明 、馬啟仁
亞記男主持林韋辰 、徐嘉諾

無記女主持韓毓霞
亞記女主持顧紀筠 袁彩雲

翠翠從來冇期望 ,張嘉兒答非所問
肥谷not my cup of tea

講o既係咁多

翡翠台無翠翠喔,系吾系高清台啊
原帖由 ATX 於 2008-8-10 04:08 PM 發表
Don't know...
翡翠台我都未睇到翠翠,有兄弟講開,所以講埋佢o者
原帖由 ATX 於 2008-8-10 04:08 PM 發表
葉翠翠係有在 翡翠台做奧運主持喱, 噚日兩個05mhk一齊, 有張圖請看看, 陸c表現ok, 好投入, 葉翠翠就差好多.

20080809 [北京奧運下午直擊] (3).JPG

葉翠翠, 陸詩韻

20080809 [北京奧運下午直擊] (3).JPG (267.4 KB)
720 x 587 PIXEL下載

若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
原帖由 infjlam 於 2008-8-10 04:06 PM 發表

無記男主持鍾志光   、洪松陰 、潘綜明 、馬啟仁
亞記男主持林韋辰 、徐嘉諾

無記女主持韓 ...
多咀講講, 徐嘉諾是體育字典大家嘟知, 我無睇aTV, 林韋辰做奧運主持原來噤 掂.

無記除了韓毓霞外, 個人認為李思雅, 黃安琪嘟做得好好呀, 朱凱婷今日第一日在北京做主播就已經好投入, 做得很好, 反而個拍擋張嘉兒到今日仍然是碌粉噤, 等炒-粉啦.

若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
睇緊射箭
原帖由 ATX 於 2008-8-10 05:57 PM 發表
睇緊射箭
中國輸左
請問中國女子 ( 金牌 ) 雙人跳水 ,

是在那段時間跳 .

我錯過o左冇睇到 .

冇時間表 . 所以錯過o左 .

原帖由 奪命老妖 於 2008-8-10 06:42 PM 發表

中國輸左
韓國好變態
女子柔道52公斤級,中國贏左
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» Sports討論版 » 北京奧運2008 » 奧運綜合討論區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。