<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 任亮憲:「我覺得有人整陷阱畀我踩!」
返回列表 回復 發帖
香港地有更多蠢人自比法官, 未審先判, 為咗擦共 產黨鞋, 甘願化身奴才寫手, 打擊異己;$ S, T2 H# ]4 F
亦有一些日日對住咸網打老飛嘅宅男, 將自己的自卑心態化成高道德標準, 妒嫉人地可以叫雞玩女, 自己就要靠五姑娘和廁紙自娛? .../ L' h- a9 v6 y! A
打狗棒 發表於 2010-12-28 01:35 PM
: X% H( @) e5 W$ U$ I, v0 T) T
... 我想講 , 未審先判(無罪)的 , 是你們吧~~
5# 打狗棒  1 ]! R  e8 w( t7 Y- t
5,請你看回自己的2 , 叫人不要誹謗 , 請自己也不要 , 尤其那個是女生 ...
# s+ A. |# K! O% L) M( _) E6,我近來也有和一些支持社民建聯的朋友 , 他們竟都認上得屋企就可以強人 ,
6 L' L4 ^0 R! D8 Q8 @& g* l這實在太令我驚訝了 ... 女生們 , 交往社民聯人時請 ...
8 `4 t2 |* q: }# a4 j1 X! H迦樓羅女王 發表於 2010-12-28 01:35 PM
. w' _6 s/ L2 W( c% n我如何誹謗那女生? 請道來!!!) c4 u/ M, S4 F
我冇話過上人屋企就可以強姦人, 如果法庭判馬草泥罪成, 我絕對鄙視呢個人。
. s  {. q: ~! u+ ~( t$ i睇嚟你都係果d唔尊重法律兼未審先判嘅人, 你都係寫番你嘅「樂而不淫」嘅色文, 唔好五十步笑百步。
5 Y& a, ]' J) f7 m0 w2 y4 t) T: m4 R) U" |... 我想講 , 未審先判(無罪)的 , 是你們吧~~
6 a; P  G* U3 |8 t, Q9 K& @, a迦樓羅女王 發表於 2010-12-28 01:36 PM
  Y& x, p/ O8 T4 c唔識法律精神就讀多d書, 在香港任何人未經法庭定罪者, 都屬無罪,
0 `- G. \5 U+ a2 C, R  [$ v有罪冇罪唔輪到我地話, 因為我地唔係法官!!!
" g2 M, A+ d5 \! e* ?我如何誹謗那女生? 請道來!!!
- J$ p/ w: G: s+ F& k: T  s我冇話過上人屋企就可以強姦人, 如果法庭判馬草泥罪成, 我絕對鄙視呢個人。& S$ \! R" C1 s& y; e
睇嚟你都係果d唔尊重法律兼未審先判嘅人, 你都係寫番你嘅「樂而不淫」嘅色文, 唔好五十步笑百步。 ...
  f0 r9 X1 _! h# b3 J) N4 q打狗棒 發表於 2010-12-28 01:45 PM
  R6 A! b1 T; y0 X. c寫有咩問題??? 我想強姦人的 , 才可以叫有問題吧 ...
) W: a+ J& D3 d# G( r* i8 W
寫有咩問題??? 我想強姦人的 , 才可以叫有問題吧 ...
! U1 W4 q* |$ n1 C+ m迦樓羅女王 發表於 2010-12-28 01:54 PM
; J0 s" F# }$ e* t5 X0 s
冇話你有問題, 兩者分別:
  @/ U( Y6 q" X* W+ D( `3 N寫------五十步7 k+ t# ^! z" G7 X
做------一百步
* c% \8 J3 W" M# Z5 ^唔識法律精神就讀多d書, 在香港任何人未經法庭定罪者, 都屬無罪,
4 P: j& z! E, |! h% P有罪冇罪唔輪到我地話, 因為我地唔係法官!!!
* {8 T  }8 }6 w3 i1 `" S( b! _打狗棒 發表於 2010-12-28 01:50 PM
1 ~8 }: d8 B3 W( m6 @) s* i4 [
... 你誤解了 , 所謂的無罪論 , 是指係判案前 , 不能以有罪人看之 ,) ~  M3 v0 y5 m* ^. a4 y
而不是你們般斷言佢無做得羅~~
, O2 h8 t9 \% }5 v* ~3 [8 ~
冇話你有問題, 兩者分別:
2 b$ C* X- C3 O4 g& C- ?寫------五十步
% v, k! v! E# ?. r  ^$ M& `5 ^  C6 j( P做------一百步
  ?7 Q. g4 Y/ d  k: u* R5 r打狗棒 發表於 2010-12-28 01:57 PM
/ K* I5 J0 [! j  r; J2 c
咁 "告白" "惡人" 個作者咪 ...
) o1 a5 F1 v8 h% v
... 你誤解了 , 所謂的無罪論 , 是指係判案前 , 不能以有罪人看之 ," e- y4 R5 |2 a8 E8 d  l
而不是你們般斷言佢無做得羅~~1 b: M2 o' T0 f2 f$ a) s
迦樓羅女王 發表於 2010-12-28 01:58 PM
7 e9 z5 R- [) ~! A. Q% p/ k, [# ]邊個斷言佢冇做過? 你唔係話我呀?
香港地有更多蠢人自比法官, 未審先判, 為咗擦共 產黨鞋, 甘願化身奴才寫手, 打擊異己;
+ j$ c/ s  x3 C亦有一些日日對住咸網打老飛嘅宅男, 將自己的自卑心態化成高道德標準, 妒嫉人地可以叫雞玩女, 自己就要靠五姑娘和廁紙自娛? ...
% W  X' e6 N3 p, y9 V) e) j$ w打狗棒 發表於 2010-12-28 01:35 PM
; H$ t& \3 l; y" ?
! A$ {+ |) m$ M! y; X唔好話俾我知原來連共 產黨都怕左呢位任先生? ~ 要搵寫手做佢卦? ~ 真係大揭秘喎 ~ 哈哈..............
: R- Q6 W  z2 r) c! k... 我想講 , 未審先判(無罪)的 , 是你們吧~~0 h1 }3 \8 b3 m8 w" j) D) l
迦樓羅女王 發表於 2010-12-28 01:36 PM
; Q3 z3 j2 |1 k

! b% f# v+ x7 O要d傻仔去接受自己偶像做出一d天理不容既事 ~ 係好殘忍 ~ 傻仔唯一可以做 ~ 就係將一件天理不容既事 ~ 演說成偶像既風流韻事   
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 任亮憲:「我覺得有人整陷阱畀我踩!」

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。