<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 任亮憲:「我覺得有人整陷阱畀我踩!」
返回列表 回復 發帖
玩撚猿
成班五毛又收左錢抹黑全港唯一真正民主派社民連嘅黨員,政壇明日之星,香港嘅未來希望?
成班五毛又收左錢抹黑全港唯一真正民主派社民連嘅黨員,政壇明日之星,香港嘅未來希望?
* ^+ R( b8 ?8 X2 U- `, bWinters 發表於 2010-12-28 11:38 PM
; s7 u- v, K& E" Z: a( O: H6 J9 d9 S& P. C
阿爺心腹大患 ~ 梗係要政治迫害佢啦   
有條自命傻探嘅契弟, 佢自己最撚話人抽水, 偏偏自己又最撚鍾意抽水? 正宗人格分裂!!!
" P+ _, Z& L# d6 I/ H, M% T
* E7 s4 X1 v5 K阿爺心腹大患 ~ KNY 發表於 2010-12-28 11:56 PM
$ `! v) H6 _$ @變左心腹大便
中國人不講法治, 不求證據入罪於人的醜惡DNA在本版表露無遺!!!!
只問一句,呢位阿哥,除左聲大大,冇貨賣之外,為香港民主到底有何建樹?
呢位阿哥,結局係:馬騮打飛機
9 M8 d7 x' H/ S6 Jinfjlam 發表於 2010-12-28 08:57 PM
7 D2 c' l: b; G; ~4 w8 O& L6 Y, ~
4 f* Q$ Q3 h- X* ^. F4 k
玩撚猿1 S* F# l# K: d* D  ^! r' r. M
alan3015chan 發表於 2010-12-28 09:26 PM
4 S3 w4 ?6 U) O$ [# Z; `+ Q
8 b8 \% p5 R" [- ]# o2 ]that's a good one  
: m4 r; D, O8 f* n
變左心腹大便
& {% H0 D/ v: K  binfjlam 發表於 2010-12-29 12:00 AM
( p8 Z) T3 d/ k; _( C

9 j" {8 E9 e6 t& W班丐奴真係信架 ~ 如果唔係點會搵條蛋散同阿桑奇,俄女特工相比?  
只問一句,呢位阿哥,除左聲大大,冇貨賣之外,為香港民主到底有何建樹?
# m. q, {* l- b) Y) D# L, uinfjlam 發表於 2010-12-29 12:14 AM
2 i+ e3 C' a! E" v  j% T: ~
0 f  x! R5 S, \# _5 K講真 ~ 要搵人打壓都唔會係佢啦 ~ 表面就聲大大扮正義 ~ 俾人揭穿底牌原來只係一條急色雞蟲 ~ 仲要逢女都啱 ~ 大包圍 ~ 有腦有質素知佢為人既高班馬就醒爬唔吼佢 ~ 只有呃d俾佢個假樣坤到既fans ~ 呢條友真係賤到拍到住影圈嗰位淫虫大哥
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 任亮憲:「我覺得有人整陷阱畀我踩!」

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。