<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 我嘅新歡
返回列表 回復 發帖
講真 , 張圖真係好唔對位 ... 如果隻腳拉到咁高 , 敏敏個身一定窩下去 ,
點會坐得咁直???!!!

(SORRY , 色文寫手既職業病復發 ... 我對體位合理性 , 就係太執著) ...
迦樓羅女王 發表於 2019-5-29 11:01 AM
我估呢個畫面係改企係度拍,唔係原本坐係度。因為手嘅角度,若果坐係唔會咁,同埋個CAM好難就
睇完倚天之後,就搵呢套嚟睇,「香蜜沉沉燼如霜」

3307 x 5070 PIXEL下載

光復香港,時代革命
我估呢個畫面係改企係度拍,唔係原本坐係度。因為手嘅角度,若果坐係唔會咁,同埋個CAM好難就
ericliu 發表於 2019-5-29 12:11 PM
你自己挨係牆抬高隻腳試下 , 睇下自己有無可能企到咁直???!!!
你自己挨係牆抬高隻腳試下 , 睇下自己有無可能企到咁直???!!!
迦樓羅女王 發表於 2019-5-29 12:53 PM
你又知佢平時冇拉筋
你又知佢平時冇拉筋
ericliu 發表於 2019-5-29 01:31 PM
拉左筋都係拉 !!!

你睇得出佢企得好放鬆 , 如果係抬高隻腳 , 身體係點都會有相應既彎曲
只可能幅度相對較 , 而唔可能完全無架 ...

你要相信我--一個早期寫 "花式" 既色文寫手 !!!
講真 , 張圖真係好唔對位 ... 如果隻腳拉到咁高 , 敏敏個身一定窩下去 ,
點會坐得咁直???!!!

(SORRY , 色文寫手既職業病復發 ... 我對體位合理性 , 就係太執著) ...
迦樓羅女王 發表於 2019-5-29 11:01 AM
敏敏淫叫
大家想同敏敏玩咩體位???歡迎比議見 !!!
迦樓羅女王 發表於 2019-5-29 05:12 PM
老漢推車
迦樓羅女王 發表於 2019-5-29 05:12 PM
唔得呀.....
光復香港,時代革命
光復香港,時代革命
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 我嘅新歡

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。