<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 道德問題~版主都可以答我地應吾應該破佢呢????
返回列表 回復 發帖
Originally posted by trista_cheong at 2007-10-26 11:07 PM:

係吖嘛 

朋友.....可能佢當你咁有心試密碼

就當你係朋友呢 

網上朋友你未聽過咩 

我有一個討論網 十幾個朋友吹左三年水

......都未見過真人呀 
Originally posted by 大優勢 at 2007-10-26 11:00 PM:

用密碼同黑客hack入人地地方係唔...
只要當時人知道
而且通知yahoo
yahoo亦可作出任何法律行動
Originally posted by ch.chak at 2007-10-26 11:52 PM:

只要當時人知道
而且通知yahoo
yahoo亦可作出任何法律行動

都話.........hack 同 密碼入吾同囉

重有無名未係yahoo之前吾係人呀 !!!

乜都係yahoo yahoo
Originally posted by BOYDWAN at 25-10-2007 22:26:

我以為佢想破地獄咋~
一見到個 topic, 我以為佢想破處....
Originally posted by Edgar Davids at 2007-10-28 12:19 AM:

一見到個 topic, 我以為佢想破處....

吾係我點引你地啲滿腦都掛住吉野家既版主門入黎呀

我明您意思喎.....

我支持您........

(HAck.可能要用D軟件,撞Pw,或者監視個女仔部電腦,搵個pw出黎

但係大優勢係想講估估下咁,估個pw出黎,然後入去)

係咪咁...
Originally posted by 大優勢 at 2007-10-28 12:15 AM:

都話.........hack 同 密碼入吾同囉

重有無名未係yahoo之前吾係人呀 !!!

乜都係yahoo yahoo
冇所謂
你可以唔聽
而且係今年10月yahoo已經正式收購左無名

不過爆完人acc既記得講聲
等我問下yahoo戈邊
睇下告唔告你
因為台灣同香港既法例,網上侵權(包括以任何形式入侵他人賬戶)均為犯法
反正你用i-cable
如果人地出律師信
好易拿到你既資料

[ Last edited by ch.chak on 2007-10-28 at 01:53 PM ]
題外話
香港暫時未有相同案例
所以如果你衰左戈陣
會參考其他國家
而美國,英國同台灣都係類似既個案
而且全部成功判罪
所以如果呢間野係香港打
我建議你打求請
有機會刑期係3個月之內
都係戈句啦
你可以唔聽
不過見大家都係呢度會員
多口講返句
完畢-----
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 道德問題~版主都可以答我地應吾應該破佢呢????

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。