<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 肛門百曉生特區(狗哥親自解答)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 打狗棒 at 2006-4-25 11:19 PM:

A君有料或冇料, 處理方法會有所不同, 你最好問清楚, 然後我先替你想辦法......
點查佢有冇料?
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-4-25 23:21:

我覺得果個a君有料極有限...
唔係使乜為左唔使比人罰留堂而做d咁ge野
有料ge,使乜淆d miss阿sir,咪由得佢地罰,留堂咪唔去,乜鬼都唔理,橫掂都唔讀la
Originally posted by cwleung1988 at 2006-4-25 23:22:

點查佢有冇料?
吓? 佢平時蝦蝦霸霸時實有響朵.........
Originally posted by cwleung1988 at 2006-4-25 23:10:

依個我就真係唔知...當事人好似唔係度
另外請問石仔和A君讀幾年班?
Originally posted by 打狗棒 at 2006-4-25 11:26 PM:

另外請問石仔和A君讀幾年班?
a君未過16wo
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=112289&fpage=1
呢個post頭先傾左d~~
佢話a君又未響過朵
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-4-25 23:28:

a君未過16wo
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=112289&fpage=1
呢個post頭先傾左d~~
佢話a君又未響過朵
既然大家都係老襯, 咁驚佢有牙呀? 根本唔使理佢, 佢踩上門就開拖打佢老母, 到時校方追究起上黎, 石仔可以話係自衛, A君個底咁花, 學校一定企石仔那方, 到時再將A君d衰野一五一十爆晒俾學校聽, 等佢萬劫不復......
Originally posted by 打狗棒 at 2006-4-25 11:36 PM:

既然大家都係老襯, ...
甘萬一人地有料...甘點算??
Originally posted by cwleung1988 at 2006-4-25 23:45:

甘萬一人地有料...甘點算??
仲簡單, 報警拉佢個仆街, 差人會保護你......
Originally posted by 打狗棒 at 2006-4-25 11:55 PM:

仲簡單, 報警拉佢個仆街, 差人會保護你......
咁即係要搞大佢者
Originally posted by SCM at 2006-4-26 19:35:

咁即係要搞大佢者
打擊壞份子不能手軟......
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 肛門百曉生特區(狗哥親自解答)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。