<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [球[財]球戲]監測中心
返回列表 回復 發帖
To: zz1988terryjog06

首 先 多 谢 你 地 对 个 游 戏 关 心!
其 实 我 都 想 容 易 被 分 d。。。
但 甘 样 会 降 低 个 游 戏 挑 战 性。。。

好 似 依 加 参 赛。。。
比 赛 一 边 踢 你 又 要 一 边 担 心 被 扣 分。。。
咪 几 好 玩?
再 讲,
事 实 上 又 可 以 扣 得 你 几 多 分?( 除 非 你 好 黑 仔 错 晒 )
你 以 少 搏 大 已 经 好 抵 啦。。。

你 想 下,
如 果 估 中 三 题 就 有 分 加。。。
甘 大 家 只 要 参 赛 就 可 以 悠 悠 闲 闲 轻 轻 松 松 有 几 分 落 袋。。。
边 对 得 住 一 d 成 日 响 其 他 区 挨 生 挨 死 做 呢 样 做 果 样 先 有 几 分 加 的 版 友?

我 地 开 游 戏 目 的 係 要 提 供 大 家 娱 乐 ( 再 一 次 澄 清 我 d 唔 係 做 鸡 或 做 鸭 )
只 想 带 动 26FUN 个 热 潮 同 埋 气 氛。。。
送 分 太 容 易,
版 主 都 难 做 人。。。
唔 好 贪 心。。。
仲 有 要 对 自 己 个 能 力 要 有 信 心!
记 住。。。 参 加 游 戏。。。
只 为 Fun, 不 为 分!( 呢 句 好 熟 )

P:S  得 分 手 册 会 根 据 唔 同 比 赛 难 度 或 情 况 而 改 变。。。
     小 弟 大 胆 请 求 版 主 大 皇 可 以 相 信 小 弟。。。
     呢 个 游 戏 等 小 弟 来 策 划!!!

[ Last edited by teramishu on 2006-10-29 at 03:53 AM ]
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-28 01:10 PM:

答到你的問題嗎?
E.D 呢 排 好 鬼 火 气。。。
放 松 d。。。 唔 好 被 激 亲。。。
港男俱樂部  时 时 需 要 你!!!
BigT 支 持 你!!!

P:S  唔 好 再 生 气 啦。。。
      下 周 开 番 游 戏 好 唔 好。。。
      我 来 挑 战 你 个 游 戏 又 掂 话 ?( 六 分 果 只 )
Originally posted by teramishu at 29-10-2006 03:35:
To: zz1988 同 terryjog06

只 为 Fun, 不 为 分!( 呢 句 好 熟 )
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=3#pid1773057

._________."""

果然好熟 ~
Originally posted by teramishu at 29-10-2006 03:09:

呢 个 好 似 好 好 玩。。。
就 快 就 快。。。
我會選擇唔玩~
Boy Boy...

要「處理」板務喇!~

http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=129081&fpage=1
搏FUN攞彩系列之~英超成绩估估下!

http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=128959&fpage=1
[考眼光遊戲] NBA揭幕週成績估估下!

http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=129599&fpage=1
搏FUN攞彩系列之~英超成绩估估下!
Originally posted by Edgar Davids at 2006-11-6 06:43:
Boy Bo...
杜夫兄...聽日NBA開波前...記住記住排陣出人呀!!!
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
英超主客和遊戲
上一週先係45分今週一下子加到要60分先玩得
搞到我無得玩
英超主客和遊戲
今週 80 分先玩得 tim~~
Originally posted by Michael Lo at 2006-12-16 11:19 AM:
英超主客和遊戲
上一週先係45分今週一下子加到要60分先玩得
搞到我無得玩
个 游 戏 只 为 Fun 不 为 分, 你 唔 会 损 失 几 多...
Originally posted by lywv5 at 2006-12-24 12:46 PM:
英超主客和遊戲
今週 80 分先玩得 tim~~
由 于 版 主 要 求 加 上 要 防 止 一 d 呃 Post 者 ( 尤 其 是 新 人 ) 及 某 些 理 由...
所 以 一 定 要 set 一 定 的 分 数 但 就 唔 会 太 高...
百 零 分, 努 力 付 出 下 就 会 有... 加 油!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [球[財]球戲]監測中心

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。