<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » about"安原真美"的資料? (似hk藝人那個女優)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by coolala2005 at 2007-2-4 03:16 AM:

咁又唔係~ 可能睇得4仔多~ 對女優無哂性趣......~~~

咁..............男優呢
Originally posted by gn00987333 at 2007-2-4 03:14 AM:

咁爸爸你識左我幾耐啊
咪又差唔多~不過你遲入港男之嘛
Originally posted by esterqwerty at 4/2/2007 03:16:
唔緊要~ 係我一時大意je~~
anyway~ thx!

加番套短片, 唔知會唔會有人唔知我講緊邊套野~
**** Hidden message by originally poster *****
可以放o係度ga可?
短片呢樣野呢~ 如果與主題相關o既~ 放o向度當然無問題喇~

如果唔關事o既呢~ 就一定要放o向適當o既地方啦~
最好當然係細閱下港男俱樂部o既版規喇~

港男俱樂部[酒]、[色]、[財]、[氣] 必讀公告(30-DEC-2006 updated)
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=91544&fpage=1
Originally posted by ckyckk at 4/2/2007 03:22:

咁..............男優呢
...........~ 更加無興趣喇~ 陰公!~~

唔好o向度吹埋D唔關事o既野囉~閃人~~~~
Originally posted by coolala2005 at 2007-2-4 03:30 AM:

...........~ 更加無興趣喇~ 陰公!~~

唔好o向度吹埋D唔關事o既野囉~閃人~~~~
聽日黃昏得唔得閒呀
有野想同你講
Originally posted by ckyckk at 4/2/2007 03:37:

聽日黃昏得唔得閒呀
有野想同你講
得o既~~
Originally posted by ckyckk at 2007-2-4 03:24 AM:

咪又差唔多~不過你遲入港男之嘛
我仲有1個月左右就上左ef兩年........................
Originally posted by esterqwerty at 2007-2-4 02:42 AM:
如果可以, 當然想要o個幾套la
真係發夢都估唔到竟然有你咁+ve既reply...
不過怕唔怕麻煩到你ar...
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=138141

[ Last edited by ckyckk on 2007-2-4 at 08:19 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » about"安原真美"的資料? (似hk藝人那個女優)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。