<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » Feuosma足球基金!!!!!!!!!!!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ronja at 2007-5-24 01:49 PM:

今晚有荷甲附加賽,買條波膽三串七咪得囉!!
有咩心水..
而家我唔敢信自己
Originally posted by 自由神 at 2007-5-24 01:33 PM:

都係輸
兄弟, 你就好, 就來過千積分﹗
靚仔娛
Originally posted by eqhigh at 2007-5-24 01:44 PM:

點L算...做左燈神
好事黎嫁!
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-5-24 03:30 PM:

兄弟, 你就好, 就來過千積分﹗
有咁既事咩?
Originally posted by eqhigh at 2007-5-24 14:51:

有咩心水..
而家我唔敢信自己
~維迪斯 W 1.95~
信者得救!
Originally posted by 艾力克 at 2007-5-24 11:28:
排名        玩家        投注策略   ...
哎o也
得8千幾咋.........做唔到呀1添
Originally posted by kakeidevil at 2007-5-24 04:44 PM:

~維迪斯 W 1.95~
信者得救!
好!

維迪斯 主勝(得番1.8) $500
小保加 勝 x 50
踢左未呀?之前唔記得買
Originally posted by ronja at 2007-5-24 01:00 PM:

唔該check吓D分:

我尋晚買利記捧盃2.15入球大2.33各500分,點解會加咗千幾分??
(應該加165分only)
利記捧盃2.15 x 500 = 1,075
入球大2.33 x 500 = 1,165

revenue: 1,075+1,165 = 2,240
cost: 1,000
profit: 1,240

反而係我計漏自己 gilardino first goal (1) x santos (1.45) x 100 = +45
所以決定今晚用左去~

excelsior first-half win (2.25) x utrecht big (1.8) x boca(0) win (1.73) 3x3 @315

有冇人知點解有vitesse依場附加賽呀?
我知喇, 原來係 to-to cup

再黎~
華域克 4:1 (15) @55

[ Last edited by 艾力克 on 2007-5-25 at 01:52 AM ]
Originally posted by 艾力克 at 2007-5-25 00:52:

利記捧盃2.15 x 500 = 1,075
入球...
乜唔係AC捧盃咩??
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » Feuosma足球基金!!!!!!!!!!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。