<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 求分体瞼營【已結束】
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2007-5-25 11:18 AM:

估死你咁講喇,等你edit 先覆.......

........其實都唔係感觸,只係覺得依家d 風氣有d 怪..............
可 circle 可 point............

Originally posted by BOYDWAN at 2007-5-25 11:21 AM:

我去薯仔國訓之嘛~ 邊有人請我做嘢?

我去開發新地方訓,到時預埋你咯~
你係至好講呀

不過我咁廢........去邊度都係垃圾
Originally posted by BarristerSpring at 2007-5-25 11:22:

可 circle 可 point............

型男春,咩可圈可點唧?
Originally posted by BOYDWAN at 2007-5-25 10:51 AM:

如果身處係蛋嘅世界,咁隻雞就...
BoyBoy呢段話...............
令我感覺到佢o係雞既世界入面已經無咩所求(成個巴菲特咁
蛋既世界對佢黎講可以由頭黎過,仲有挑戰性

不過o係蛋既世界入面,絕大部份既蛋都係俾雞既世界既問題所困擾

有小部份既蛋可能o係雞既世界入面已無求而進入蛋既世界
但係圍繞著呢小部份既蛋既其它蛋卻係因為雞既世界既慾望而進入蛋既世界

蛋?雞?
其實我唔覺得有咩分別呀!
不過其實同人既諗法係好有直接影響

我自問入蛋既世界係因為雞既世界入面已經無咩(真心)朋友啦!
所以先入蛋
我而家問番自己都覺得自己好傻
因為覺得雞既世界太多人套上面具而入蛋
但係我卻明知蛋入面既所有人都套上面具

可笑嗎?我就係愛上自欺欺人。
要被人呃?就要呃得我透!唔好俾我發現你個真面目!
Originally posted by 自由神 at 2007-5-25 11:25:

你係至好講呀

你琴日諗自己價值就係咁結論?
Originally posted by 自由神 at 2007-5-25 11:25 AM:

你係至好講呀

乜事呀?岩岩先考完試就敢灰
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-25 11:28 AM:

你琴日諗自己價值就係咁結論?
諗完之後既結論?
就係我根本就....................

係嫁!我真係垃圾黎嫁!
可能係我既理想定得太高吧!
世上有幾多人做得到我所定既目標呢?

PS:唔好誤會!我並唔係貪$$之人,我既理想唔係咩1000億身家
Originally posted by 自由神 at 2007-5-25 11:28:

BoyBoy呢段話...............
令我...
我咪擺明套上面具lor,有圖為證.................
Originally posted by Triangel at 2007-5-25 11:28 AM:

乜事呀?岩岩先考完試就敢灰
考試其實要成功唔係太難既事(雖然我唔得)
因為佢有固定既規律,只要你全心追隨就可以了

而我卻係最憎做呢D野
我最憎大部份人做,我就一定要去做囉
我諗呢個就係我同其它同年紀幾人難以溝通既地方啦!
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-25 11:20:

又edit左
其實有人嘅地方,自然有人嘅事發生,
始終都係人,就算好似你咁刻意想用另一個身分上嚟,
成日都不經意流露左本性啦。

可況其他無乜諗過上嚟做乜嘅人?
我傾向相信大多數上嚟嘅人無咩機心,
大家自自然然舒舒服服吾好咩?
妖~ 乜你ed 幾鑊咖死佬?
本帖隱藏的內容需要積分高於 1 才可瀏覽

[ Last edited by BOYDWAN on 2007-5-25 at 11:40 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 求分体瞼營【已結束】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。