<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 呀版友garyff20042006,求你做吓好心............
返回列表 回復 發帖

呀版友garyff20042006,求你做吓好心............

garyff20042006,小弟一口氣欣賞過你4 個post,得出一個結論:
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ge=1&highlight=
(一時你又話16,一時你又話20.......內文一樣! 多出嚟嗰個小弟已移走.....因為我地唔歡迎"網上馬伕"咖~ )
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ge=1&highlight=
(元朗女Vs屯門mK女..........有乜咁出奇? d 女嚇人嗰吓先陰公嘛......嚇親班會員你又於心何忍呢? )
(大佬,係"前度",唔係"前道"呀......... 仲有呀,雖然你"好衣食"啫,但我地好"揀飲擇食"咖.............所以你個"前度"女友我地真係不予置評....... )

而個結論係:

求你做吓好心放過我地啦!

另一方面,小弟唔知相中人你係唔係真係認識,同有無經佢地同意..........為求穩陣,小弟決定 lock post。
點都好,多謝你支持[港男俱樂部]。
禁止登錄
來自 你望吓後面~

Originally posted by playbr2 at 2007-5-29 03:47 AM:
禁止登錄
來自 你望吓後面~

唔敢望, 心都寒埋...
Sorry ar 大皇......我唔係想 challenge 你........
我都睇過佢 d posts.....
不過我唔多清楚佢有咩錯....
甘生 post 肥妹/小妹妹都冇事.....點解 post 正常人要 lock posts ????

PS: 會員 Post 相一定要認識相中人.....仲要經佢地同意 ????

[ Last edited by Edgar Davids on 2007-5-29 at 02:48 PM ]
Originally posted by Edgar Davids at 2007-5-29 14:44:
Sorry ar 大皇......我唔係想 challen...
咁如果比相中人因為唔同既原因告上黎係咪你負責先?
呢度又唔係自拍區,更何況而家post link都犯法嘞。
講到尾都係保障番efun同咁多位會員睇得安心,玩得開心。

多口仔上
Originally posted by Edgar Davids at 2007-5-29 14:44:
Sorry ar 大皇......我唔係想 challen...
佢自稱認識相中人,
或有某種關係,
如果並非事實就好大問題。
甘仔無呢個問題。
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-29 06:38 PM:

佢自稱認識相中人,
或有某種關係,
如果並非事實就好大問題。
甘仔無呢個問題。
因為甘仔不嬲都有問題.....負負得正
Originally posted by playbr2 at 2007-5-29 19:32:

因為甘仔不嬲都有問題.....負負得正
甘仔品味我確唔苟同,但佢d 相出處均轉載自日本妹或各地名人,而且言詞並無過態,固可以接受;相反,如果garyff20042006 並唔認識佢所post 相中人而又話人係雞、前女友等.......咁佢已經係構成誹謗罪,相中人更可以用多種理由對EF 同對garyff20042006 追討民事索償。試問又有邊個可以冒呢個險?
要知道網上世界一樣要對自己言行負責,一而再再而三已經有人因為自以為網絡上可以任意妄為而遭受刑責,希望大家可以引以為鑑,勿誤己誤人。

先之先覺觸覺敏銳明白小弟意思聰明仔各+6

i know all of these girls

wht the filter-038 u wht ???ass hold ..i just help my fd to post this in here ...how come u fon't want me do that ...wht is the filter-037 poblems??we ar here to chat ...for fun ...for happy ..right ???filter-038er ....so filter-037 angry lo
wht the filter-038 ....i just post here ...wht's woung of me ???filter-038 face dick filter-038 ...mother filter-038er ..duma ass ...suck ...
無論filter-038乜能都好~ 我都會撐BOYDWAN!~~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 呀版友garyff20042006,求你做吓好心............

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。