<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-6-24 03:50 PM:

買左未, 買你 相反先 ~
買左啦,快D買我相反啦
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2007-6-24 04:01 PM:

買左啦,快D買我相反啦
邊個POST 丫, 我買左 $1,000 . 早少少講丫嗎﹗
靚仔娛
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-6-24 04:05 PM:

邊個POST 丫, 我買左 $1,000 . 早少少講丫嗎﹗
#1004 ,依家改啦
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2007-6-24 16:14:

#1004 ,依家改啦
你都有買美國o個場喎!
不過美國主場都有2.15賠,好似信心唔係好大,有少少古古怪怪!
但係美國主場照理都應該冇得輸掛
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-24 05:42 PM:

你都有買美國o個場喎!...
我係明燈,你都係小心D,近排勁黑
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2007-6-24 05:46 PM:

我係明燈,你都係小心D,近排勁黑
睇你有排黑, 下次先, 都未遲.
靚仔娛
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-6-24 18:04:

可以跟我買.....
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-6-24 06:04 PM:

冇下次,我好快轉運
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
維京 vs 白蘭恩           半場主 3.10
美國 vs 墨西哥                 主 2.15
阿美利加納泰 vs 富明尼斯   大 1.90
3 × 1  $ 200
利尼史特朗 對 史達 4球 4.30, 5球 8.5
山度士 對 聖保羅 大 1.90
國際體育會 對 甘美奧 主 1.90
3x3 @100

史卓加斯特 對 費德列斯達 主 2.15
彭美拉斯 [-1] 對 帕拉尼恩斯 [+1] 客 1.85
國際體育會 對 甘美奧 主-主 2.90
紐迪高 對 戈亞斯 大 1.53
4x4 @75
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。