<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
伊拉克首奪亞洲冠軍~
又唔知死幾多人
Originally posted by kakeidevil at 2007-7-29 10:40 PM:
伊拉克首奪亞洲冠軍~
又唔知死幾多人
好消息呀
踢左都唔知添
我都想估佢踢, 因為伊拉克真係好亂, 我都想有d好消息出現
de...冇野喇

[ Last edited by kakeidevil on 2007-7-30 at 12:13 AM ]
好彩出咗街,唔係就死在伊拉克腳下......

避過一劫先
Originally posted by ronja at 2007-7-30 00:40:
好彩出咗街,唔係就死在伊拉克腳下......

避過一劫先
我避唔過阿仙奴呢劫
阿仙奴禁住inter切,但inter而家嬴緊1:0
去咗兩日動漫展好攰咗成日,e + 先得閒~

史達比克 對 華拉倫加      主 1.85
哥連泰斯 對 法林明高      大 2.02
青年人 對 彭美拉斯         大 1.95
3 × 1 $300
Originally posted by jimjim12 at 2007-7-30 01:36:
去咗兩日動漫展好攰咗成日,e +...
我今日都去咗動漫展,但D showgirl唔係好掂!
今日投注:

讓球過關三串一:

星期日16
青年人[0/-0.5]

青年人  1.95倍

星期日21
高士路[0/-0.5]

高士路1.97倍

星期日22
富明尼斯[0/-0.5]

富明尼斯1.82倍

1.95 x 1.97 x 1.82 x 300分 = 2,097.50
Originally posted by ronja at 2007-7-30 02:18 AM:

我今日都去咗動漫展,但D showgirl唔係好掂!
我喺出便影Cosplay妹妹仔咋,正過入便D showgirl多多聲~
阿美利加納泰 對 聖保羅        大 2.05
高士路 對 保地花高              客 2.65
富明尼斯 對 費古倫斯           和 3.45
3 × 3 $200
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。