<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
我跟LOCKLOCK買#2495!
不過我買3X1 1000分注!
LOCKLOCK我整死你
混合5x6
主客和 星期六 18 愛華頓 對 韋根 主 1.65   
主客和 星期六 5 浦和紅鑽 對 柏雷素爾 主 1.50   
主客和 星期五 4 史特加 對 史浩克04 和 3.25   
入球大細 星期六 9 新特蘭 對 熱刺 大 1.95  
入球大細 星期六 7 橫濱水手 對 FC 橫濱 細 1.72         @100

混合3x4
主客和 星期五 4 史特加 對 史浩克04 和 3.25   
讓球主客和 星期六 18 愛華頓 [-1] 對 韋根 [+1] 和 3.50  
主客和 星期六 17 打比郡 對 樸茨茅夫 和 3.15              @100

total:1000
阿嬌真係好靚呀~~~ ^.^  *.*
Originally posted by chrislovegill at 2007-8-10 23:40:
混合5x6
主客和 星期六 18 愛華頓 對...
見你有2萬幾分,等我天日又跟你買整屎你先
畀天文台玩死

亞琛 對 卡爾斯耶拿              大 1.72
奧斯納貝克 對 弗賴堡           大 1.90
史特加 對 史浩克04              大 2.00
3 × 1 $200
Originally posted by locklock at 2007-8-10 10:49:
...
你條飛3x4 250分一注 合共下注1000分!
LOCKLOCK兄如果全中都係2118.5分喎,你係唔係計錯左啊!

[ Last edited by 勇勇 on 2007-8-10 at 11:57 PM ]
主客和過關   4串5
亞琛 對 卡爾斯耶拿    主(1.55)
奧斯納貝克 對 弗賴堡   客(2.20)
聖保利 對 科隆    主(2.55)
史特加 對 史浩克04    客(2.70)   @40  >200
波膽過關   2串3
奧斯納貝克 對 弗賴堡  1:3(19)
史特加 對 史浩克04  1:3(20)     @100   >300
Total : 500
Originally posted by 勇勇 at 2007-8-10 11:39 PM:
我跟LOCKLOCK買#2495!
不過我買3X1 1000分注!
LOCKLOCK我整死你
YOU WELCOME! 船大難沉!
更何況我唔係未沉過,我依家都無5000分!
不過如果我斷一場,你就全部扒街!
其實,我唔知現實的你是不是這樣買?
還是只是攪攪氣氛。因為3x1一斷就渣都無。
3x4斷佐都執番D,當然斷多過兩場就回天泛術了。

第一場熱刺,好多人同我對賭買新特蘭,所以我好放心。
第二場喜百年最小都贏一球,其實我好保守,-1中都唔奇。
第三場馬賽食住雷恩,雷恩中場超殘,SURE WIN。

我無計錯,因為我真係真金白銀買佐。
其實2x1過D我係買2x3,因為1000分用唔盡,
所以先在遊戲中搏D用2x1,現實是買2x3。
無人可以保證天天好運,但買定保險無死,機會天天都有。
無必要由負數做起點!

人類出世也是一個離開也是一個

[ Last edited by locklock on 2007-8-11 at 12:18 AM ]
Originally posted by 勇勇 at 2007-8-10 11:55 PM:

你條飛3x4 250分一注...
岩喎~

1.2
1.4
1.45

3x4 @250收2032.5
實贏1032.5
阿嬌真係好靚呀~~~ ^.^  *.*
~波膽1000分~
史特加 對 史浩克04  2:1@10賠
Originally posted by chrislovegill at 2007-8-11 00:14:

岩喎~

1.2
1.4
1.45

3x4 @250收2032.5
實贏1032.5
佢個#2495POST尾尾寫4741.7,我以為佢話會贏4741.7分,原來係結餘有4741.7分
我都好奇怪,LOCKLOCK冇理由會計錯數
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。