<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
  ~~再用天日950分~~
過關4X5 每注190分
星期日第39場 讓球主客和 客@2.15賠
星期日第40場 讓球主客和 和@3.35賠
星期日第43場 主客和 客@2.25賠
星期日第50場 讓球主客和 客@1.75賠
  <總下注950分>
Originally posted by 艾力克 at 2007-8-26 23:27:

1. a
2. b, c
3. d

a x b
b x d
a x d
a x c
c x d

chris教識我架
唔好差x廚我
呀哥哥仔呀...你買2條3串3.......1條就$300....2條就$600....一定唔會係$500....

a x b
b x d
a x d
a x c
c x d
a x d
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by feuosma at 2007-8-26 11:35 PM:

呀哥哥仔呀...你買2條3串3.......1條就$300....2條就$600....一定唔會係$500....

a x b
b x d
a x d
a x c
c x d
a x d
3串3即係每2關1注
點會出現兩注 a x d 呀?
total得5個組合之嘛
Originally posted by 艾力克 at 2007-8-26 23:46:

3串3即係每2關1注
點會出現兩注 a x d 呀?
total得5個組合之嘛
我真係比你激到嘔血.....係都要我打咁多字....望清楚啦:

科英布拉大學 對 利亞拿 細 1.42 = a
法蘭克福 對 羅斯托克
3球 4.10 = b,
4球 4.50 = c
曼聯 對 熱刺 主 1.48 = d

1條3串3: (呢條就係法蘭克福 呢場真係3個入球既情況)

a x d
a x b
b x d

另外1條3串3: (呢條就係法蘭克福 呢場真係4個入球既情況)

a x d
a x c
c x d

曼聯同科大開細呢兩關係你呢兩注既膽....因為你兩注都有買佢地兩個.....所以a x d出現兩次...明白嗎???

再不明白.....聽日去馬會你試下一模一樣咁買......唔係600既話我晌戶口果4000分比曬你.....
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
我明你講乜, 我之前都係咁問chris, 不過佢係咁答 (我又覺得有道理)
都係聽多個人答先 (咁即係...我錯o既話就之前都計錯少少分喇)
又或者... 等人試下買先
Originally posted by 艾力克 at 2007-8-27 00:10:
我明你講乜, 我之前都係咁問chris, 不...
你聽日去馬會試下咪知......
畢爾包 對 奧沙辛拿         主 2.05
馬略卡 對 利雲特            大 2.19
華倫西亞 對 維拉利爾      大 2.05
巴勒莫 對 羅馬               大 1.78
4 × 1 $100
Originally posted by feuosma at 2007-8-26 11:56 PM:

我真係比你激到嘔血.....係都要我...
你果4000分真係要比艾力克兄lu

科英布拉大學 對 利亞拿 細 1.42 = a
法蘭克福 對 羅斯托克 3球 4.10  4球 4.50 = b
曼聯 對 熱刺 主 1.48 = c

3x3

a(1)xb(2)=2注
a(1)xc(1)=1注
b(2)xc(1)=2注
total:5注

附件係例子

阿嬌真係好靚呀~~~ ^.^  *.*
又會咁橋真係曼聯同科大開細....

所以:
a x b
b x d
a x c
c x d

原本600.....變左得番100x1.48x1.42x2=420.3

只係輸左本30%.....呢個就係3串3最大既好處......
Originally posted by chrislovegill at 2007-8-27 01:00:

你果4000分真係要比艾力克兄lu:...
gil妹...我想問問...呢度你買左究竟一條定兩條3串3既飛???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。