<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2007-10-9 19:56:

飛腳半場和@2.15,1:[email protected],2:[email protected]
!@#$%^&*(.............噏就中,真金白銀買就唔中
Originally posted by 勇勇 at 2007-10-10 07:33 PM:

艾力克點解NBA季前賽唔開盤啊
依d野唔到我做架喎
toro同kakei先會開nba
Originally posted by kakeidevil at 2007-10-10 09:26 PM:
!@#$%^&*(.............噏就中,真金白銀買就唔中
莫非你鍾意噏d自己唔買o既野出黎
你咁估半全膽都中左一半喇
Originally posted by chrislovegill at 2007-10-10 09:22 PM:
點解我條#3916冇計到o既??
我係跟#3939艾艾嗰個Post,可能冇quote到,所以漏咗計,
咦!咁可能重有D漏計...
Originally posted by 勇勇 at 2007-10-10 07:21 PM:

我都想知點解今日冇馬跑啊,又唔係有d咩野節日
黎緊星期日係銀袋日,今日唔跑馬我諗佢哋又想谷投注率,馬會好興架
Originally posted by jimjim12 at 2007-10-10 10:41 PM:

我係跟#3939艾艾嗰個Post,可能冇quote到,所以漏咗計,
咦!咁可能重有D漏計...
我係跟勇勇#3935個post, 因為佢話唔駛睇小強post乜所以幫佢計
其他我唔知喇
Originally posted by chrislovegill at 2007-10-10 09:22 PM:
點解我條#3916冇計到o既??
#3916應該有計到,我從新計過冇錯喎
Originally posted by 勇勇 at 2007-10-10 07:24 PM:

你自己去第一版睇睇啦
唔該哂
但如果我而家開始玩有5000底分
會唔會對其他人唔公平?
因為有D經已輸到少過5000了
都係唔理住
玩下先~

FC達拉斯 對 美國芝華士
單場波膽

1:1  @100
1:2  @100
Originally posted by a5areal at 2007-10-11 02:01:

唔該哂
但如果我而家開始玩有5000底分
會唔會對其他人唔公平?
因為有D經已輸到少過5000了
你講我牙
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。