<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 甘文求情節
返回列表 回復 發帖

甘文求情節

我有一篇甘文 , 係
一孩政策小皇帝 vs 窮鄉出城工廠妹
希望大家比d情節建議~~
你尋晚唔係已經出左個一樣既post嫁啦咩?
唔係俾人cut 左 post咩?

你仲出?唔怕俾人ban呀?
Originally posted by 自由神 at 2007-7-28 12:46 PM:
你尋晚唔係已經出左個一樣既post嫁啦咩?
唔係俾人cut 左 post咩?

你仲出?唔怕俾人ban呀?
我就係奇怪點解唔見左 , 係cut 左 post咩???
點解cut??? 我都無衰d板規~~
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-7-28 01:00 PM:

我就係奇怪點解唔見左 , 係cut 左 post咩???
點解cut??? 我都無衰d板規~~
我唔知係咪俾人cut左,不過就唔見左囉。
你仇家多,俾人cut左唔出奇呀!
Originally posted by 自由神 at 2007-7-28 01:03 PM:

我唔知係咪俾人cut左,不過就唔見左囉。
你仇家多,俾人cut左唔出奇呀!
唔up ed , 比下建議拉???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-7-28 01:03 PM:

唔up ed , 比下建議拉???
你D文!
我就真係無話可說啦!
我完全無天份

我相信好快有人幫你嫁啦!
Originally posted by 自由神 at 2007-7-28 01:04 PM:

你D文!
我就真係無話可說啦!
我完全無天份

我相信好快有人幫你嫁啦!
我唔係問佢地點搞 , 係問佢地點遇上 ...
何謂  一孩政策小皇帝
Originally posted by pkbrian at 2007-7-28 01:13 PM:
何謂  一孩政策小皇帝
中國一孩政策下 , 父母只可以有一個仔
於是如珠如寶 , 所以成個皇帝仔咁
性格極其pk~~
Originally posted by pkbrian at  01:13 PM:
何謂  一孩政策小皇帝
你都係快d走把喇~~ 佢ed假民主, 你以為佢真係會聽你議見ㄚㄚㄚㄚ
同佢講多多都冇用架, 佢根本吾會改变臘腸...
佢只係想機宣傳吓下一篇文, 等多d人睇....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 甘文求情節

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。