<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by CHECSS at 2007-9-30 01:12 PM:

甘甘 , 窮則變變則通啊
幣在甘甘唔係窮,係 甘郎材藎
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by Triangel at 2007-9-30 01:31 PM:

Originally posted by Triangel at 2007/9/30 13:31:

才盡 ............ 唯有等 ............
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
Originally posted by Triangel at 2007-9-30 01:25 PM:
-> 你心目中既 EF 世界係點架? 可否一告?
--> 係唔係冇晒 女板主,女會員同你嗲,你就唔enjoy 呢
--> 讀者反應不嬲都好主觀 ge la. 你冇可能迫讀者比反應你,如果可以迫d讀者睇自己野,我就一早去出書賺錢啦
--> 敢我地可以點,同政府抗議
--> Change is the name of the game
1,就是我隨意出post , 而不會因 "不合大眾口未" 而刪post併post或移post
2,唔係呀 , 我以前都係同d馬奴up姐 , 但e+係無左咸濕討論 , 只得咸相分享
3,又係比較羅 , 以前唔係咁
4,大膽d係唔理佢 , 成萬人出咸片post , 佢拉得晒???(就煸動犯法行為了 ... )
5,有咩含意???
Originally posted by 自由神 at 2007-9-30 01:27 PM:

咁你想EF變成點?
咸濕幻想言論無限制的地方 ...
我老說過 , 要講咸濕野果時
就唔好up道德 ...

問心 , 咸濕野多數係幻想
幻想就係幻想 , 必何扣人變態的帽子???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-9-30 01:40 PM:

就唔好up道德 ...

無限制?呢個唔係現實世界所能容。
網上世界係會帶黎現實世界既影響,所以網上世界同係現實。

就唔好up道德 ...
道德係咩黎?每個人心中都有自己一套既道德標準
自問就算諗咸濕野果陣都會有著自己既道德o係度
人無道德咪姐係野獸囉
唔講道德,咪姐係又無限制囉!
Originally posted by 自由神 at 2007-9-30 01:45 PM:

[co...
我覺得幻想有何所為???
所謂說說而己 , 貪個口爽
又沒有人叫你做出來 , 對不???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-9-30 01:36 PM:

1,就是我隨意出post , 而不會因 &qu...
1. 都因為#4,要尊重香港政府,所以你d所為【大眾口味】需要刪post,以惻安全
2.  咸濕討論已經 out 啦,
3. ?? 唔明你up乜
4. 大膽d唔理佢 <- 你有冇搞錯?
5. 要有進步,一定要變,有改進,以前有 咸帶,跟住有VCR,VCD, DVD, e+ 仲有高清咸片,e d 埋係改進囉,
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by Triangel at 2007-9-30 01:54 PM:

1. 都因為#4,要尊重香港政府...
1,我果d唔犯法唔露點 , 仲衣衫端正tim架
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。