<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ktwu2007 at 2008-7-9 03:16 AM:

me 2
出左文出左文出左文出左文出左文出左文 ...
Originally posted by e_e at 2008-7-9 09:36 AM:

出左文出左文出左文出左文出左文出左文 ...
我要翠翠翠翠翠翠翠翠翠翠翠翠翠翠翠翠 ...
[center] !!!!!~~~ 187 POSTS REMAINING ~~~!!!!!

Everyone Come In
And K.O. this Post PLEASE !!!!

~~~Thank You~~~

[/center]

[ Last edited by Duffy on 2008-7-9 at 09:44 AM ]
不如邊個踩中要罰 "自貼玉照"~~~

貼假相甚至唔肯貼既話~~ 我地識做架喇~~~

咁當然.... 咁夠膽貼完 "玉照" 之後.......

我地梗係會比返份 "Super Gift" 份架啦.........

[ Last edited by Duffy on 2008-7-9 at 09:47 AM ]
Originally posted by ktwu2007 at 2008-7-9 09:43 AM:

我要翠翠翠翠翠翠翠翠翠翠翠翠翠翠翠翠 ...
咁你睇左未先 , 死仔~~
Push Push............
Originally posted by gn00987333 at 9-7-2008 01:05:
班fd傻嫁
6點開始唱k,唱到11點
之後仲話要落bar
白痴嫁,仲要有d fd想叫我俾住錢先
我地次次去唱 K 都實有錢多....
我都解釋唔到點解........
6 點唱到11 點你地加左幾多次鐘..?
你地喉嚨耐力都幾勁 ga wor~~~
Originally posted by 自由神 at 9-7-2008 09:52:
Push Push............
神哥仔~~~
How do you think about #65364...???
Originally posted by e_e at 2008-7-9 09:47 AM:

咁你睇左未先 , 死仔~~
今晚先睇
Originally posted by mk政 at 9-7-2008 02:20:

仆街 比我知道佢係邊個
佢黎買鞋 我唔拎比佢
仆街 你響邊度賣鞋唧~~
等我得閒過黎攪下事都好丫~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。