<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » ██中意陳法拉d咩野??? ██
返回列表 回復 發帖

██中意陳法拉d咩野??? ██

我都好中意法拉~~

1)中意陳法拉d咩野???高??靚?姣?身材?講野嗲聲嗲氣?
2)如果佢上圍唔勁,你會唔會中意?
3)如果佢唔姣,你又會唔會中意?
4)我覺得佢唔多姣啦~
不過好奇好多人都覺得佢好姣好正,姣?佢地意指佢邊方面姣?
成日著性感衫露身材就叫姣?or行為姣?  
5)你地覺唔覺佢講野嗲聲嗲氣?

[ Last edited by sweetsweet on 2007-9-24 at 02:21 PM ]
Originally posted by sweetsweet at 2007-9-24 02:13 PM:
1)中意陳法拉d咩野???高??靚?姣...
1, 講野嗲聲嗲氣
2, 佢大咩???
3, 姣其實可以叫味力
5, 一定有
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-9-24 02:17 PM:

1, 講野嗲聲嗲氣
2, 佢大咩???
3, 姣其實可以叫味力
5, 一定有
對~~我都好認同!!!姣其實可以叫味力~~
上面我所講佢既姣,,唔係踩佢~~不過唔識點形容~
Originally posted by sweetsweet at 2007-9-24 02:20 PM:

對~~我都好認同!!!姣其實可以叫味力~~
上面我所講佢既姣,,唔係踩佢~~不過唔識點形容~
唔識點形容? 好聽D叫"嫵媚", 難聽D叫"騷"

我覺得佢唔太靚, 又唔算大, 不過有魅力. 做戲已經好過唔少姐仔.
Originally posted by 12d3 at 2007-9-24 05:35 PM:

唔識點形容? 好聽D叫"嫵媚", 難聽D叫"騷"

我覺得佢唔太靚, 又唔算大, 不過有魅力. 做戲已經好過唔少姐仔.
有魅力在邊方面?
行為舉止?
有時D野好突發性 , 算叫做潮流吧 , 前個期佢好紅 , 就會幾LIKE佢
而家睇厭晒 , 見到佢有少少 憎既感覺 , 可能見佢太多喇...
呢排鍾意 theresa 多D @@
Originally posted by Miz at 2007-9-26 02:23 AM:
有時D野好突發性 , 算叫做潮流吧 , 前個期佢好紅 , 就會幾LIKE佢
而家睇厭晒 , 見到佢有少少 憎既感覺 , 可能見佢太多喇...
呢排鍾意 theresa 多D @@
theresa...唔..我個人就覺得MAMA DA,,太冇身材啦..(個人意見^)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » ██中意陳法拉d咩野??? ██

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。