<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 有沒人覺得 松島楓浪費了自己 ?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by d228216 at 2007-9-27 04:17 PM:
走左?? 死咗咩??
no .......你明ge
Originally posted by sas at 2007-9-27 04:31 PM:
你使唔使孿住出兩個post呀?
group埋...
不同的內容性質wor, 無理由出一個post
Originally posted by 自由神 at 2007-9-27 03:53 PM:
對唔住喎!
我睇松島,從來都唔會睇到佢除曬衫嫁喎
佢一除衫我就唔睇嫁啦

如果樣靚就可以做明星、歌手
咁呢個世界無醜角嫁啦?
我睇松島,從來都唔會睇到佢除曬衫嫁喎
佢一除衫我就唔睇嫁啦

不是太明你的意思.......即是你無看過她的 av ?????

[ Last edited by iamnot on 2007-9-27 at 04:34 PM ]
Originally posted by iamnot at 2007-9-27 04:33 PM:

我睇松島,從來都唔會睇到佢除...
我欣賞松島既,並唔係佢床上功夫,好身材
我從來只欣賞佢既外表(著衫)
佢D AV?我毫不感興趣

有沒人覺得 松島楓浪費了自己 ?

松島走後,誰是各位起機對象”

應自由神 的建議

明步 ?
北原多香子 ?
吉崎直緒?

我暫時無定

Originally posted by iamnot at 2007-9-27 04:45 PM:
松島走後,誰是各位起機對象”

應自由神 的建議

明步 ?
北原多香子 ?
吉崎直緒?

我暫時無定

我叫你del左之前果兩個先喎
你咁搞法,我咪俾你推入火坑
做咩我 delete 不到  post
Originally posted by leeyanta at 2007-9-27 04:07 PM:
川島和津實以前咪一樣係咁
廢話一句:我成日都以為川島和津實係兩個人,川島''同''津實...
Originally posted by sas at 2007-9-27 04:26 PM:
佢拍AV背後係有原因的
係因為為左自...
又係av既存在問題 ...
我係e個問題上既發言都應該ef之冠
而呢兩年既大學生活比左我唔少啟發
我e+唔會覺得做雞同拍av既人好可恥
但問果句 , ed工作始終唔係好工
尤其av , 因為要有誇張效果 , 搞d花神
搞到d女優好快殘 .... 咁對咩人來說
都係可惜 , 都係浪費~~

正如我對雞睇法一樣 , 真係唸住做一排
搵夠就上岸果d , 之後既生活都會好d ...
韓智慧
金玟善
文根英
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 有沒人覺得 松島楓浪費了自己 ?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。