<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 道德問題~版主都可以答我地應吾應該破佢呢????
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 大優勢 at 2007-10-25 10:57 PM:

應該討論番個問題先

啲細節遲啲先講啦
唔了解清楚啲細節點傾
Originally posted by sfxc0000 at 2007-10-25 10:59 PM:

唔了解清楚啲細節點傾
咁我無理由吾俾個網頁你地

等你地講個密碼應該邊個邊個咁嘛

如果要討論個密碼

我就一定要公開個囡囡blog網址
Originally posted by 大優勢 at 2007-10-25 11:04 PM:

咁我無理由吾俾個網頁你地

等你地講個密碼應該邊個邊個咁嘛

如果要討論個密碼

我就一定要公開個囡囡blog網址
有提示又唔同講法
不如我地當GAME玩
鬥快諗出個PW 好冇?
Originally posted by chong2002 at 2007-10-25 11:11 PM:

有提示又唔同講法
不如我地當GAME玩
鬥快諗出個PW 好冇?
都好喎

叫版主黎做公證人先

參與者先扣一分

有password先加分

咁就可以迫參加者努力啲

我..........我無所謂

我要相吾要分都制
版主都可以答.......咁我呢個微塵小版主都答下喇~

" 網上世界無論做乜都好~ 唔好犯法(香港法律)就得~

網上世界共富貴容易、共患難無可能~

所有嘢到最後都係自己負責~ 古惑天皇案件係一個活生生嘅例子~"

Originally posted by 大優勢 at 2007-10-25 11:37 PM:

都好喎

叫...
Link 呢 ?
Originally posted by coolala2005 at 2007-10-25 11:48 PM:
版主都可以答.......咁我呢個微塵小版...
Lala
Originally posted by coolala2005 at 2007-10-25 11:48 PM:
版主都可以答.......咁我呢個微塵小版...
我都話係道德問題囉

吾通版主你係無~~~~~ 可言

咁法律都不外人情啦
Originally posted by sfxc0000 at 2007-10-25 11:49 PM:

Link 呢 ?
你個鹹濕白羊羊版主 吖
咁而家要兩個版主認頭做公證人

參與者要回覆打出以下文字

[我要參與本遊戲, 同意先扣一分,
公開PASSWORD後要等樓主[大優勢] 確定
樓主再通知負責既兩位版主,
版主會自行, 再奬分 ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 道德問題~版主都可以答我地應吾應該破佢呢????

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。