<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 係我有問題?!________
返回列表 回復 發帖
同我出下街 , 包你心情好番晒
Originally posted by sweetsweet at 2008-1-25 03:10 PM:
成日聽你地d男仔講 d 女靚/唔靚

我...
雖然有點唐突...,不如......你send張相俾fun巴打睇下,等我哋俾點意見你啦,我相信各人一定可給你中肯意見的.....。如果凈係想俾我睇都得,你可send去我mail。等你回覆,你無問題的話,我至俾個mail你啦,好唔好?
Originally posted by Maxson85 at 2008-1-25 06:29 PM:
無畏講甘多,整張相上黎睇過先~
呢個就係魔鬼一號
Originally posted by e_e at 2008-1-25 07:02 PM:
同我出下街 , 包你心情好番晒
呢個就係傻仔一號
Originally posted by eric911 at 2008-1-25 07:35 PM:

雖然有點唐突...,不如......你se...
呢個就係魔鬼二號

啦!你睇下!呢度都大把男仔想識你啦
你而家就係果個最靚既焦點啦!
其實樓主不用那麼說自己,也不應有這樣的思想,因為靚過你或醜過你的人永遠都有的,正所謂:[人比人,比死人],先做好自己才對。

就以我為例,我是一個像[肥谷]一樣的死肥仔,難道我不用和朋友出街嗎?我所有男性朋友都比我英俊,但反而大家(男/女)都喜歡和我說話,他們說因為我:[說話中肯、理他人感受及懂得搞氣氛]。

所以說,一個人是否成焦點,並不單是樣貌,自己本身的性格和談吐也是很重要的因素。
[奧井雅美]近衛軍--近衛師團團長
Originally posted by sweetsweet at 2008-1-25 03:10 PM:
成日聽你地d男仔講 d 女靚/唔靚

我...
講真 , 靚仔又點??? 我夠靚仔到爆拉 , 咪一樣溝唔到女 ...
其實男要既真係唔一定係靚女 , 睇下我地呀b嫂就知
>>假設一齊出去玩,只要有個靚過自己既女係度,你地d仔就個個焦點係晒個靚女度

>>我係度仲有什麼意思?

Have u ever heard of GAME THEORY....??

everybody goes for the pretty gal......they will block each other and no one will get her.........but if we all go for different targets...........then.....hehehe...........
Originally posted by e_e at 2008-1-25 09:57 PM:

講真 , 靚仔又點??? 我夠靚仔到爆拉 , 咪一樣溝唔到女 ...
係呀﹗其實我都係靚仔到爆一族,不過都要俾女飛,所以我同sweetsweet係同是天涯淪落人,不過sweetsweet離左線,看不到咁多fun男關心佢,如果唔係一定開心到升天,立即send相俾我睇﹗Yeah......
Originally ed by e_e at 2008-1-25 09:57 PM:

post你個樣先講
[color=][size=]
請PM我
http://3.blog.xuite.net/3/b/7/2/11862274/blog_88218/txt/7230576/71.gif
http://item.slide.com/r/1/7/i/MGDFPEZdsj8ASwodgRlW5OA9bXv-BzkR/

錦上添花易
落井下石更易
在醬油的餃子
混亂油煎的混雜的菜
Har Gow Dumplings un Soy Sauce
Originally posted by e_e at 2008-1-25 09:57 PM:

ban得少
[color=][size=]
請PM我
http://3.blog.xuite.net/3/b/7/2/11862274/blog_88218/txt/7230576/71.gif
http://item.slide.com/r/1/7/i/MGDFPEZdsj8ASwodgRlW5OA9bXv-BzkR/

錦上添花易
落井下石更易
在醬油的餃子
混亂油煎的混雜的菜
Har Gow Dumplings un Soy Sauce

WHO IS b嫂??
HAVE PIC MA?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 係我有問題?!________

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。