<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 至朱推介
返回列表 回復 發帖
Originally posted by mhkk at 2008-5-12 01:04:
唔知我要腦殘到幾時呢
Originally posted by head at 2008-5-12 02:50 AM:

今日熱呀
Originally posted by sfxc0000 at 2008-5-12 02:52:

今日熱呀
Originally posted by head at 2008-5-12 02:55 AM:

簡簡單單, 三個字
辛苦你
仲有
我愛你

雖然..日日都係我煮飯做家務
不過都辛苦你日日返工搵錢了
=3="我一生中最愛既人就係 TriTri ..
雖然很多人都說她把我寵壞了..
但我一點也沒有學壞..因為有你這位好TriTri..
我會好比心機行好以後既路..
令你不用再為我擔心..
亦都唔會令你再咁辛苦!
我要等你享福.. 在你心目中, 我永遠是你的寶貝仔..
你永遠都係我最愛, 最鍚既 TriTri..
我愛你唷TriTri
祝你幸福快樂 ^^!!
願 mhkk 早點去睡  閉上眼進太空裡
我會抹去你的眼淚
那怕變化歲月裡  北風祇管呼呼吹
我也會抱你吻你身心裡

願 mhkk 早點去睡 暨已跳進世間裡
去看去聽你已會累 世界會要你面對
許多紛爭的火堆 告訴我不必孤單空心碎

愛你是我的生趣  怎麼結果都心碎
無須負重任  催逼一生答謝
祇須講: mhkk I Love You!

願你一生不畏懼 世界醉了你不醉
有了智慧再加敏銳 你要往遠遠路裡
不管艱辛只管追 我也會暗暗祝福一千句

愛你是我的生趣  怎麼結果都心碎
無須負重任  催逼一生答謝
祇須講: mhkk I Love You!
Originally posted by sfxc0000 at 2008-5-12 02:59:

簡簡單單, 三個字
辛苦你
仲有
我愛你

雖然..日日都係我煮飯做家務
不過都辛苦你日日返工搵錢了
你gf對你講架
Originally posted by sfxc0000 at 2008-5-12 03:01:
=3="我一生中最愛既人就係 TriTr...
gn仔對tritri講架
Originally posted by sfxc0000 at 2008-5-12 03:02:
願 mhkk 早點去睡  閉上眼進太空裡
...
腦殘同mhkk講架
Originally posted by head at 2008-5-12 03:04 AM:

gn仔對tritri講架
http://www.26fun.com/bbs/viewpro.php?username=head1328

你隻裙下之臣近排好活躍喎

擺明想吸引你注意 , 上啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 至朱推介

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。