<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 你地有無試過係d 交通工具既車廂中見到人抽水啊?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2005-12-2 05:59 PM:

咁你扯期咪頂到佢

呢樣唔答你,不過好奇怪3個站佢都唔用手隔開個胸
多做多錯 小做小錯 唔做唔錯
小弟人生座右銘
Originally posted by 天天快樂 at 2005-12-2 06:09 PM:

想俾你摸掛= =...
Originally posted by 天天快樂 at 2005-12-2 05:55 PM:

曾經試過係地鐵有個靚女學生妹同我成個人面對面貼到實哂,佢對手重係垂低,成個心口壓埋我度,成3個站都係咁
咁正呀!!!
不過, 個學生妹... 發左育未架 係個心口壓住你, 定係兩座山啊?

我淨係試過搭火車果時, 我前面企左個女仔, 由於d 人係咁入, 所以佢就向後移
咁佢個 pat pat 就抽左我細佬水, 不過壓住左一陣, 佢就向旁邊移開左d lu
Originally posted by 天天快樂 at 2-12-2005 18:09:

會5會係你俾人抽緊水而自己5知啊 ?:cool:
Little Boy 帶出左一個社會問題 (你班友仔仲要講到好似比女仔抽返水轉頭......^^""" )
+1

(先旨聲明,小弟反對咁抽人水咖~  )
Originally posted by BOYDWAN at 3-12-2005 09:06:
(先旨聲明,小弟反對咁抽人水咖~  )
(先旨聲明,小弟都反對咁抽人水咖......but 5 介意咁樣俾人抽水~  )
Originally posted by Jk at 2005-12-3 16:26:

(先旨聲明,小弟都反對咁抽人水咖......but 5 介意咁樣俾人抽水~  )
哈哈~~~~~
唔知算唔算係揪水啦, 試過幾次搭巴士上層坐三人位那邊(我平時返工放工都係搭巴士的),有著 suit o既 OL坐在近窗口位置, 我坐最出, 之後有肥佬/肥婆走埋o黎找位坐, 咁我咪轉坐中間個位 lor! 由於新o黎o個位乘客身型龐大, 所以自己要迫住坐入 D, 但個 OL 可能只掛住聽歌訓覺, 頭部仍挨近窗口, 身體卻伸向我處 (Hope 你地明白我想講佢個姿勢係點啦!),  於是我們在全程的巴士旅途中由小腿至近 patpat 位置都貼到實一實, 完全感覺到佢對腿o既線條, 柔軟同暖笠笠o既感覺
Originally posted by Raymondkan at 2005-12-3 17:31:
唔知算唔算係揪水啦, 試過幾次搭巴士...
多謝肥婆~~
有冇俾肥婆發現你扯旗?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 你地有無試過係d 交通工具既車廂中見到人抽水啊?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。