<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2005-5-19 11:33 PM:

brother~see page 1~~~
(有好多女咖~不過今晚"旦家雞見水 "...............嗚~)
ICIC, 我無去過, 可能我一向浦港島......... 而且我真係 OUT OUT 地!!
另外, 需唔需要俾入場?
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
Originally posted by hamsubboy at 2005-5-19 11:50 PM:

ICIC, 我無去過, 可能我一向浦港島......... 而且我真係 OUT OUT 地!!
另外, 需唔需要俾入場?
係no need 咖~~~
咁揾日我哋去i-dragon咯~~~
(要去"受靶"啦.........,bye~)
Originally posted by BOYDWAN at 2005-5-19 11:52 PM:

係no need 咖~~~
咁揾日我哋去i-dragon咯~~~
(要去"受靶"啦.........,bye~)
OK! 但係要搵日我唔需要陪女朋友先得. BYE!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
Originally posted by BOYDWAN at 2005-5-19 04:16 PM:
好~!解答 #267 問題先 (miss 咗呀,s...
好!就襯呢排咁得閒!用 BOYDWAN 兄既方法識返個先!

希望到時唔會淆底啦
Originally posted by hamsubboy at 2005-5-19 08:42 PM:

如果你認為個女仔都認得你, 你入...
我都想下次入試場果陣仲見到佢呀~而家我得返下星期最後一科,見到佢既機會都好微啦~~
Originally posted by ianiankuan at 2005-5-20 05:58 PM:

好!就襯呢排咁得閒!用 BOYDWAN ...
加油啦ian~!有乜問題再問我哋啦~~~~ 努力!
hamsubboy兄,呢排有乜好去處介紹呀?
尋晚我去咗"新冶"坐咗兩個鐘,呢排多咗好多"北北",索就好索不過我就興趣唔大.....(大都無計,喃嘸=.=.........)
(*最慘回程喺紅隧中快相~~我當時210 km/h.....! 慘~~~)
Originally posted by BOYDWAN at 2005-5-20 10:55 PM:
hamsubboy兄,呢排有乜好去處介紹呀?...
BOYDWAN 兄~ 做咩俾人影左快相咁失策呀~
Originally posted by ianiankuan at 2005-5-20 11:21 PM:

BOYDWAN 兄~ 做咩俾人影左快相咁失策呀~
唉.......衰歸心似箭咯!平時都無嘅,都唔知攪乜鬼.....罰錢事小、費事記分咋 (前面有車已經收緊油都中,無奈~)
(蝦~紅隧喺咪淨罰錢吖嗱.... )
Originally posted by BOYDWAN at 2005-5-20 11:56 PM:

唉.......衰歸心似箭咯!平時都無嘅,都唔知攪乜鬼.....罰錢事小、費事記分咋 (前面有車已經收緊油都中,無奈~)
(蝦~紅隧喺咪淨罰錢吖嗱.... )
乜影快相仲有分罰錢同扣分ga....仲以為一定係兩樣都一定做添..
Originally posted by ianiankuan at 2005-5-21 12:07 AM:

乜影快相仲有分罰錢同扣分ga....仲以為一定係兩樣都一定做添..
我都係聽人講話隧道公司淨罰錢咋......唔sure咖~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。