<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 安東尼o既表現毫無進步
返回列表 回復 發帖
Originally posted by wer at 2005-12-11 14:28:

得幾分鐘上場,當然唔勁
今年佢多左機會,不過一樣係唔勁。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by shaqkobe at 2005-12-11 14:34:

今年佢多左機會,不過一樣係唔勁。
唔是正選
EF小人物

Originally posted by wer at 2005-12-11 14:43:

唔是正選
佢咁既料,
好難有正選。。。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
當然我唔係單睇數據啦
前排睇 nba 就係見佢成日都係中距離, 但命中率同佢新人o個年差不多, 爆籃o既技巧又冇乜提高, 籃板, 助攻, 偷波更加唔駛講啦
佢俾人覺得佢勁係因為佢新人o個年打得幾好, 得分超過二十, 但打到第三年都仲係冇進步, 相反其餘 wade, bosh 同 james 都有大幅進步, 咁佢咪相形見拙囉
唔係話佢唔勁, 不過佢冇進步o者
Originally posted by bigfish at 2005-12-11 15:23:
當然我唔係單睇數據啦
前排睇 nba 就...
唔係無進步,而係數據上無比新秀果年增加,你就話佢無進步者。。(咁咪即係你只睇數據囉)
有睇波既話,就會見佢打波進攻板斧多左,唔同之前黎黎去去果一招半識。。依家進攻無之前咁死硬,以前佢剩係得一個鋪,要Mark佢好易。可能係大學賽既標準,靠体能優異就有一番好表現,令佢進攻上變化唔多。依家佢剷籃識得保護個波。除左之前剷埋去入樽外,依家都因應nba既水平,多用左技巧性既放籃。
另外佢依家得唔到分都唔會好似以前咁夾硬黎,射波無之前咁浪。正確黎講,團隊意識強左,不過助攻能力上仲有進步既空間。
亦學懂了少說話多作事,做好場內既本份,做得好就自然有人欣賞。無之前咁大排。有日佢拋個波撞到個球迷,半場都即刻過去say sorry。。
其實佢不停進步緊、成熟緊……成日話助攻、得分、籃板、命中率無高到,咁咪者係以數據去睇人囉!今年Camby、Miller、Boykins……都強左,咪唔需要Carmelo有咩數據大進步!

[ Last edited by shaqkobe on 2005-12-11 at 03:48 PM ]

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 安東尼o既表現毫無進步

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。