標題: 床 上 交 易 也 知 慳 識 儉 [打印本頁]

作者: alfredko    時間: 2007-1-11 08:38 PM     標題: 床 上 交 易 也 知 慳 識 儉

畢 業 後 , 唔 想  香 港 捱 , 於 是 我 就 決 定 北 上 搵 食 , 由 於 物 價 指 數 低 , 加 上 我 算 死 草 的 性 格 , 所 以 好 快 就 搵 到 第 一 筆 錢 , 但 因 為 公 事 忙 , 所 以 我 一 直 沒 有 女 朋 友 , 要 解 決 慾 火 , 惟 有 每 月 幫 襯 一 百 元 一 次 的 平 價 髮 廊 出 出 火 。
有 一 次 , 我 返 香 港 傾 生 意 , 住 在 平 價 酒 店 , 夜 深 的 時 候 , 在 尖 東 徘 徊 , 突 然 有 一 個 女 子 走 到 我 身 邊 , 以 普 通 話 說 : 「 來 自 內 地 的 朋 友 , 有 沒 有 興 趣 玩 玩 呢 ? 」 我 只 不 過 北 上 工 作 , 點 解 我 會 變 埋 同 胞 呢 ?  
「 我 是 本 地 人 , 但 我 依 然 有 興 趣 和 你 玩 玩 , 上 酒 店 吧 ! 」 我 沒 有 看 清 楚 她 的 面 容 , 便 拉  她 上 酒 店 。 進 房 之 後 , 那 女 子 自 稱 琳 琳 , 白 天 是 個 OL , 但 因 欠 下 了 一 身 卡 數 , 夜  便 要 經 營 副 業 。 琳 琳 有 點 臉 熟 , 不 知 在 哪  見 過 , 是 以 前 的 同 窗 還 是 鄰 居 呢 ? 我 不 斷 的 想 , 但 茫 然 沒 有 頭 緒 。 琳 琳 身 材 姣 好 , 皮 膚 白 嫩 , 尤 其 是 後 面 非 常 豐 腴 挺 翹 , 真 的 非 常 吸 引 。
她 叫 我 先 洗 澡 , 我 火 速 完 成 之 後 , 出 來 已 看 見 她 躺 在 床 上 , 美 麗 的 胴 體 一 覽 無 遺 。 我 立 即 伸 手 往 大 腿 撫 摸 去 , 她 立 刻 把 我 的 手 捉 住 , 另 一 隻 手 則 向 我 的 小 二 握 去 。 「 不 要 急 , 長 夜 漫 漫 , 三 千 元 包 我 過 夜 吧 ! 」 三 千 元 在 我 工 作 的 地 方 可 以 玩 三 十 多 次 了 , 一 晚 便 玩 完 , 實 在 太 貴 了 , 但 美 人 在 前 , 應 該 怎 樣 做 才 好 呢 ? 正 當 我 在 猶 疑 之 際 , 琳 琳 已 拉  我 的 手 握 揉 她 的 雙  , 另 一 隻 手 亦 開 始 上 下 搓 握 我 的 小 二 , 舒 服 得 我  !
她 握 弄 了 幾 下 後 , 更 將 頭 靠 向 小 二 , 用 鼻 尖 磨 擦 , 並 伸 出 舌 頭 輕 輕 舔 啜 , 另 一 隻 手 則 不 忘 自 摸 。

一 場 相 識 打 個 折 扣
輕 撫 了 一 會 , 她 便 把 我 整 個 含 住 , 舌 頭 開 始 飛 快 地 舔 弄 , 我 忘 情 地 用 雙 手 抱  她 的 頭 , 並 不 斷 擺 動 腰 部 去 幹 ! 我 的 腰 愈 動 愈 快 , 琳 琳 緊 緊 地 吸 啜 , 快 感 不 斷 向 上 湧 , 我 再 也 忍 不 住 了 , 積 壓 了 不 少 日 子 的 一 團 火 , 終 於 俾 她 撲 熄 。 琳 琳 抬 頭 望  我 , 臉 上 露 出 勝 利 的 微 笑 。
「 估 不 到 你 竟 然 忘 了 我 ! 我 是 你 以 前  鄰 居 , 快 給 我 三 千 蚊 ! 」 琳 琳 對  我 說 。 「 你 是 … … 咁 耐 無 見 , 估 唔 到 你 正 了 咁 多 , 一 場 相 識 , 畀 個 八 折 我 得 唔 得 ? 最 多 下 次 返 香 港 再 幫 襯 … … 」 慳 得 就 慳 , 這 是 我 的 性 格 , 至 今 也 沒 變 過 呢 !
作者: wer    時間: 2007-1-11 08:46 PM

Originally posted by alfredko at 2007-1-11 20:38:
畢 業 後 , 唔 想  香 港 捱 , 於 ...
轉貼?
作者: coolala2005    時間: 2007-1-11 09:03 PM

Originally posted by alfredko at 11/1/2007 20:38:
畢 業 後 , 唔 想  香 港 捱 , 於 ...
hi~ alfredko~

呢篇文係你o既親身經歷定係色文?~
原創?~ 轉貼?~

作者: Dr.anger    時間: 2007-1-11 11:32 PM

篇文都好熟面口......
作者: benq91    時間: 2007-1-13 10:56 AM

seen b4 , still support
作者: kuru    時間: 2007-1-13 04:24 PM

色文多,邊有咁多巧合,又鄰居又係街撞到,仲要認得,個或然率=0%
作者: broomstubbs    時間: 2007-1-23 12:30 PM

very good

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0