標題: [發埋便] [每日一推] 2007-02-21 [打印本頁]

作者: hello1997    時間: 2007-2-21 09:14 PM     標題: [每日一推] 2007-02-21

尋晚旗開得勝, 今晚希望可以延續勝果啦.
今晚推界 - 國際米蘭 (現時倍率1.85), 今季國米意甲逐領群雄, 遙遙領先. 論兩隊過往歐洲賽對戰績如下:

2002年度歐協
21/03/2002 華倫西亞 0:1(0:1) 國際米蘭
14/03/2002 國際米蘭 1:1(0:0) 華倫西亞
主場唔輸, 作客贏埋.

2003年度歐聯
歐聯 22/04/2003 華倫西亞 2:1(1:1) 國際米蘭
歐聯 09/04/2003 國際米蘭 1:0(1:0) 華倫西亞
各在主場勝一仗

2004年度歐聯
歐聯 02/11/2004 國際米蘭 0:0(0:0) 華倫西亞
歐聯 20/10/2004 華倫西亞 1:5(0:0) 國際米蘭
主場和波, 作客大炒.

總結: 國米3W2D1L

觀乎對賽, 華倫西亞未曾試過作客打贏國米, 國米至小坐和望贏. 而今季國米成績穩定, 今晚應可小勝而回. 縱使華倫西亞上週主場曾擊敗巴塞隆拿, 但華倫西亞表現忽龍忽蟲, 今場作客國米, 難打矣.

[每日一推] 統計
推界次數: 1
勝率: 100%
平均取勝倍率: 1.6
近5次成績: W/?/?/?/?
每次以$100元投注計: (+$60)

[ Last edited by hello1997 on 2007-2-21 at 09:18 PM ]
作者: 小强    時間: 2007-2-21 11:28 PM

pick!!

Follow you on  國際米蘭!!
作者: feuosma    時間: 2007-2-22 12:26 AM

我都有買......我仲有既心水係韋根平手盤......
作者: axe    時間: 2007-2-22 12:35 AM

個人估計國米1:0另外半全場和主

作者: feuosma    時間: 2007-2-22 12:37 AM

Originally posted by axe at 2007-2-22 00:35:
個人估計國米1:0另外半全場和主
國米同韋根係我今晚既膽.....千祈千祈千祈咪出事呀......
作者: axe    時間: 2007-2-22 01:01 AM

Originally posted by feuosma at 2007-2-22 12:37 AM:

國米同韋根係我今晚既膽.....千祈千祈千祈咪出事呀......
希望一齊贏錢。

作者: 小强    時間: 2007-2-22 01:04 AM

Originally posted by feuosma at 2007-2-22 12:37 AM:

picks!!

Follow you also on Wigan!! Come on!! WIN! WIN! WIN!! Ha! Ha!

Hope Inter 3-1, Wigan 2-0
作者: feuosma    時間: 2007-2-22 10:30 PM

國米你給我去死吧!!!!!!!!!!!!!!!!!

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0