標題: stephy係女神????____________ [打印本頁]

作者: sweetsweet    時間: 2007-4-14 04:59 PM     標題: stephy係女神????____________

佢有咩好?
點解咁多男中意佢,當佢女神?
係咪想佢做你地女朋友??

講真.佢個樣又唔算靚,好普通,又冇身材,,咁都叫女神?
作者: BOYDWAN    時間: 2007-4-14 05:09 PM

Originally posted by sweetsweet at 2007-4-14 16:59:
佢有咩好?

講真.佢個樣又唔算靚,好普通,又冇身材,,咁都叫女神?
所謂各花入各眼嘛~
呢樣嘢好主觀咖,就好似妳覺得佢個樣又唔算靚,好普通,又冇身材......其實都係一種"個人觀感"嘛,係咪?
作者: sweetsweet    時間: 2007-4-14 05:17 PM

雖然係各花入各眼~
但係你唔覺得由好耐以前到依家比人公認過既咁多類靚女都唔會係佢里類型,只不過佢係一個例外?
我就係想知d人中意佢d咩?
作者: leefai0013    時間: 2007-4-14 05:31 PM

其實可能係貪佢青春姐
睇樣,可能d人真係唔介意佢身材la..
作者: sakura310    時間: 2007-4-14 05:46 PM

STEPHY有咩好我就唔知(因為我唔係佢fans)
但你咁講就唔係幾好
每個人審美眼光都唔同ma
唔鐘意還唔鐘意,但沒必要批評吧
作者: BOYDWAN    時間: 2007-4-14 05:54 PM

Originally posted by sweetsweet at 2007-4-14 17:17:
雖然係各花入各眼~
但係你唔覺得由好耐以前到依家比人公認過既咁多類靚女都唔會係佢里類型,只不過佢係一個例外?
我就係想知d人中意佢d咩?
哇.............. 如果可以用客觀方法分析到呢個問題就真係諾貝爾獎都有得攞~
"鍾意"呢樣嘢好難解釋咖,係"鍾意"嘅就一定有成千上萬個支持嘅理由 (其實都只因為"鍾意"~ );係"唔鍾意"嘅就一定有數之不盡反對嘅理由 (其實又只因為"唔鍾意"~ )
我個人就覺得 stephy 唔太好亦唔太差,無乜感覺.......所以呢,呢個真係一個好主觀嘅問題~
作者: 月巴仔    時間: 2007-4-14 06:32 PM

似吉澤明步囉  
除佐呢樣都諗唔到其他原因囉
作者: shanlinlla    時間: 2007-4-14 07:37 PM

你唔好咁講呀!!
我有好多fd晚晚都比好多"子孫"佢架!!
如果比我d fd知道你咁講佢,一定上黎同你嘈一餐^^
作者: sweetsweet    時間: 2007-4-14 08:09 PM

比好多"子孫"佢??
作者: sweetsweet    時間: 2007-4-14 08:11 PM

一係講下佢有咩吸引人之處
作者: gn02116381    時間: 2007-4-14 08:51 PM

E個 post 一定會引起罵戰-_-.......
可能e個就係你o既目的啦........

唔好做無聊野吧,,,,
每個鐘意o既野都唔同,,,,
你唔鐘意就係你自己o既事,,,,
無必要去"改善"or"說服"人地"認同"or"接受"你o既想法
作者: shanlinlla    時間: 2007-4-14 11:06 PM

sweetsweet兄,佢有咩吸引我就唔知!!
我覺得佢無咩過人之處,只係無麥特別嘅女仔,就係咁多!!
(註:子孫=精液)

另外,E個post未必會引起罵戰!!!(除非有人有心搞事)
呢度係比人討論嘅,有任何想發表嘅,都可以講!!
無話無聊唔無聊!!!!!
如果樣樣都係自己嘅事,唔需要同其他人討論,咁就唔會再有討論區!!!!!!
作者: sweetsweet    時間: 2007-4-14 11:47 PM

Originally posted by gn02116381 at 2007-4-14 08:51 PM:
E個 post 一定會引起罵戰-_-.......
...
你誤會左我.........
我開出黎既目的係想知佢最吸引人之處係咩野
作者: gn02116381    時間: 2007-4-15 12:00 AM

Originally posted by sweetsweet at 2007-4-14 11:47 PM:

你誤會左我.........
我開出黎既目的係想知佢最吸引人之處係咩野
如果係我誤會就最好啦,,,,,,
可能係我睇到 "STEPHY 係女神???" E個標題,,,語氣已經有d問題..
仲有你的回應也有很多"反駁"o既成份,,,,

當然啦,,,係我誤會就一定係最好啦!!!
作者: emagguy    時間: 2007-4-15 12:08 AM

stephy係女神????____________

my answer is 係.

and i need not any reason.

simply very like~ simple love~
作者: kljc03    時間: 2007-4-15 01:05 AM

亞嬌先係!!
作者: PG-13    時間: 2007-4-15 12:12 PM

Can sweetsweet Brother tell us who u think is pretty?
So we can have a better sense of your taste, then we can talk further
For me, I think Ying Choi Yi is hot
作者: GaryLam1223    時間: 2007-4-15 05:39 PM

我好鍾意佢ga^^
作者: 123456plk    時間: 2007-5-5 03:14 PM

主觀與客觀...

你屬前者
作者: sweetsweet    時間: 2007-11-2 10:00 PM

Originally posted by PG-13 at 2007-4-15 12:12 PM:
Can sweetsweet Brother tell us who u think is pretty?
So we can have a better sense of your taste, then we can talk further
For me, I think Ying Choi Yi is hot
我開ONLY好奇係想知佢最吸引人之處係咩野?
點解咁多男仔中意佢????

可愛??甜???笑容甜??

不是眼大鼻高咀細臉尖有身材先係女神?
作者: hkuni    時間: 2007-11-28 06:49 PM

I am very like her wor, she is pretty
作者: Dan.elf    時間: 2007-11-29 03:06 AM

[quote]Originally posted by [i]sweetsweet[/i] at 2007-4-14 04:59 PM:
佢有咩好?

講真.佢個樣又唔算靚,好普通,又冇身材,,咁都叫女神? [/quote]

Agree!
At least, she will never be my 女神!
作者: j-CENA    時間: 2008-1-8 11:15 PM

你吾底得人渣話 如果佢又唔算靚,好普通,又冇身材ge 話你刀5會開呢個po la~如果人地無吸引之處刀吾會受d仔歡迎la~
作者: jojojojoj    時間: 2008-1-9 02:13 PM

我都比左好多"子孫"佢, 不過話佢係女神, 不如話佢係我其中一個飛機靶, e個世界邊有咁多眼大鼻高咀細臉尖有樣有波有腳, 如果個個男人都要中晒咁多樣先當係女神, 我諗好多人未搵到女神前已經谷精上腦谷死左
作者: 足球王    時間: 2008-2-24 05:27 PM

因為佢靚囉!!!

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0