標題: 全球性生活調查,希臘人最愛嘿咻,日本人最不幸福 [打印本頁]

作者: 我愛章小慧    時間: 2007-4-20 12:35 AM     標題: 全球性生活調查,希臘人最愛嘿咻,日本人最不幸福

全球性生活調查,希臘人最愛嘿咻,日本人最不幸福  

全球性生活調查 希臘人最愛嘿咻 日本人最不幸福
2007/04/18 13:14 東森新聞
記者李健光/編譯

全球知名保險套業者所做的一項年度「全球性生活報告」出爐,北非的尼日民眾近7成受訪者對性生活完全滿意,排名全球第一。這項調查也發現亞洲地區則是屬於比較性冷感的,其中日本人不但性行為次數最少,也最不滿意。
性行為次數方面,全球平均一年103次,最頻繁的是希臘人164次、巴西145次和波蘭143次,平均每兩三天嘿咻一次。日本排名最後,一年48次,香港人倒數第二,僅82次。

性滿意度方面,前三名是尼日、墨西哥和印度;最不滿意的是日本、法國和香港人。至於與台灣很近的新加坡,只有3成5的新加坡人對性生活質與量滿意,而且調查發現,星國男女做愛時間太短,平均每次辦事只有花15分鐘,低於全球平均水準的18分鐘。
作者: Little Boy    時間: 2007-4-20 12:53 AM

我覺得... av 呢個行業越多產越繁榮既國家...
佢地人民既性生活應該係越差的
如果好的話, 已經可以滿足到晒自己喇, 仲駛鬼睇片咩

又或者係... av 越多... 便越多天馬行空的事, 人們看過後, 便越來越覺得現實既性生活難以滿足到自己...

或者兩者是個惡性循環
作者: ko~la~vin    時間: 2007-4-20 01:24 AM

係睇av 好過睇隔離果件掛
作者: 彤b    時間: 2007-4-20 01:37 PM

我地香港都唔好得好多
作者: kg611    時間: 2007-4-23 03:07 AM

我覺得個調查唔係好準,日本人唔用o個個牌子je, 所以冇機會接觸到o個間公司

[ Last edited by kg611 on 2007-4-23 at 03:10 AM ]
作者: bigfish    時間: 2007-4-27 06:36 PM

只有亞洲血統d 人"是不能也, 非不為也"
作者: Edgar_Davids    時間: 2007-4-27 06:43 PM

日本性行為最少!!???

係咪撇除左工作需要(AV、歌舞伎町等)先??

唔係我一定唔信~

作者: 我愛章小慧    時間: 2007-4-27 06:46 PM

Originally posted by Edgar Davids at 2007-4-27 06:43 PM:
日本性行為最...
係喎 , 唔記得ed tim~~

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0