標題: 唔知佢想點.... [打印本頁]

作者: drumfai2002    時間: 2007-6-8 12:49 AM     標題: 唔知佢想點....

最近我真係中意左個女仔...第一次唱K時...知佢凍...我係架車拿件褸比佢...
亦知佢Like食麥堤沙...我特登落去買比佢食...亦有一次我買左盒朱古力餅比佢食...我覺得好好食...So買比佢...佢收到好Happy...我渣車時仲偎我食...一個好似比希望Ga人...但最後面對面拒絕左...我以為有機會...
我都未試過咁主動...
有日深夜三點幾佢陪我去左柴灣食宵夜....傾下計...食完去左山頂看日出...中途我有時都捉住佢咁....保護佢咁...第日行街食飯....我都有搭佢博頭...佢無叔...好似情侶咁...親蜜果D...我亦好主動試下拖佢隻手...但佢最後慢慢叔手左...好Hurt...我自問好錫佢..關心佢...保護佢....又時都哄佢...尋晚去左西貢食糖水...之後遊左陣車河...最後停埋一邊講清楚...佢話對我無戀愛Ga Feel....
佢話有常試過...但佢講原來一直都對第個有Feel...試問點可以投入係我到呢....一時又話考慮....
一時又話對我有少少Feel...
最後講返原來果少少Feel係朋友....我話我一直所做Ga野..難度少少感覺都無....佢靜左一陣答無...又比我搭博頭...又捉住比我隻手行...算點Ja!!!佢有時講D野一時一樣...一時又一樣Ga..又考慮....又話比Time大家了解...又叫我放棄....又話唔想我Shin時間....我真係唔識做....我末試過咁主動..係佢身上做左好多第一次...我都知女仔Like比人錫...
但明知有鍾意Ga人又要比希望我...
自己又話想忘記鍾意Ga人....唉....我講咩都講得出有做得到...
我無覺得自己唔好去邊...
係...可能我心急左D...
但我唔想失去一個自己中意And岩Ga機會...我而經好失敗...同以前女朋友行左4年半..因佢有第三者分手...仲要分手後比佢離離合合左10次...分左手大半年..而為上天都比個希望我...但最後結果又係咁....真係唔知可以點...各位師兄...可以給我意見Ma???thank you......
作者: CopperRed    時間: 2007-6-8 02:06 AM

首先好同情你既遭遇,如果我係你既話我會選擇繼續爭取落去,最起碼佢唔討厭你,而且你地發展得都唔錯,可惜既係時間唔岩吧,可能之後你會更傷心,但係而家要你放棄咪重難,加油吧
作者: specificness    時間: 2007-6-8 07:37 AM

就你所言,其實該女子對你真的在現階段沒有感覺,因為如果有少少感覺的話,大概都唔會講得咁絕。不過話說回來,這可能表示她對感情的認真態度,因為不想在未搞清楚自己之前胡亂去接受你傷害你,所以說不要開始。但明顯地她對你的印象不壞,因為她不想騙你,而且有猶豫——「猶豫」本身就表示她重視你,否則就毫不猶豫的已經拒絕你了!所以,別要灰心罷。當然你要考慮要不要繼續追求,但如果你真的喜歡她的話,則不用放棄!祝好運!
作者: drumfai2002    時間: 2007-6-8 10:19 AM

多謝各位師兄意見....唔放棄意思係未仲去追求她?定等她???
我其實有想過唔搵佢一排先....等佢自己想清楚...其實比拒絕果晚走時我發左佢脾氣...因為我覺得唔甘心....但我只係一時之氣..冷靜左之後尋日打比佢打算親口同佢講對唔住...點知打左成日都無聽...我最討厭人唔聽電話....到夜晚兩點幾到...我Send左Sms比佢講...我只係想親口講聲對唔住...無其他....我話我打多30次比妳...再逃避我我而後都唔煩妳....大約咁La...
作者: drumfai2002    時間: 2007-6-8 10:24 AM

大約打左28次佢終於聽...
作者: ronald711    時間: 2007-6-8 10:42 AM

Originally posted by drumfai2002 at 2007-6-8 10:24 AM:
你…做o左樣 會扣分既行為呀……
你太衝動喇…我諗其他人叫你唔好放棄既意思係
等佢…唔係繼續追佢住

加油啦…!
我同你既階段…其實差唔多…
但可以肯定既係…
你地開頭 發展得好過我好多
作者: drumfai2002    時間: 2007-6-8 10:57 AM

我都知自己衝動...我份人一谷氣就係咁...我都唔想....開頭好又點Ar...我只覺得越咁樣越比希望我...亦加深我中意佢Ga程度....ronald711兄...你又係咁???
作者: saron135    時間: 2007-6-8 03:07 PM

U GOT NO CHANCE
作者: 自由神    時間: 2007-6-8 04:40 PM

Originally posted by drumfai2002 at 2007-6-8 10:24 AM:
點解你要咁做呀
真係扣好多分嫁!
作者: 朗尼囡    時間: 2007-6-8 05:25 PM

放棄吧啦.....
唔係打擊你,身為女仔我清楚知道個女仔最後都唔會選擇你......
佢個心始終有第二個....
同你出街,俾你拖,唔代表啲咩....女孩子都愛戀愛的感覺!!!!
睇到你做咁多,俾我係佢都會好受落,但係唔啱feel就唔啱....強求唔嚟....
你係一個好男仔,搵過個好嘅啦!
作者: drumfai2002    時間: 2007-6-8 05:37 PM

香港D女仔Why會變成咁架....
真係唔明白........
我正有打算唔鬼理佢...我知道佢身邊無我呢D男仔...我聽我D Fd講...又錫自己...又買野...又有車坐...週為去...又有事業...有著數...點解唔痴...我D Fd仲話...叫我唔好搵佢一排...佢就會唔慣....岩唔岩Ar各位師兄?要我轉攻為守Ma?
作者: 自由神    時間: 2007-6-8 05:43 PM

Originally posted by drumfai2002 at 2007-6-8 05:37 PM:
香港D女仔Why會變成咁架....
真係唔...
轉守為攻..........
你問清楚你自己得唔得先!
你如果都忍唔住既,久唔久又打一次俾佢既
咁就做咩都無謂啦!

當然你D朋友講得o岩,一個女仔見到你對佢咁好,梗係痴住先啦!
但係如果佢真係咁既心態既,我唔覺得佢有咩理由會主動搵你喎!
o係你眼中佢所拎過既“著數”無十成都有九成係你自己主動俾佢嫁啦!
如果你唔搵佢一排,佢只會無禮物收姐
因為佢心入面無你呀Ma

如果佢唔係咁既心態呢?
轉守為攻無疑係一種有效既方法。
作者: drumfai2002    時間: 2007-6-8 05:46 PM

同埋我一直一直有種直覺佢Like我個Fd...
我Why咁講呢..因為第一次唱K時候..我本身約左我女仔FD...初初叫佢介紹女仔我識La...咁佢叫埋佢Fd出來...4個人....初初我講好多野And玩...但最後我個Fd同佢仲好玩...咁走時..我送大家回家...當送到我中意女仔留下佢好自動比左電話我Fd...咁之後我先問我Fd拿個電話..我個Fd知我中意佢...但我始終有種直覺個女仔攪我個Fd..好怪...我都唔知Why會咁諗.....唉.....搵過個講就易...我發覺D女仔唔Like好男仔...只Like壞男仔....每一次我都比人Hurt...當然我有檢討過...我衰心急...但我都唔想咁...我性格唔知Why會咁....
作者: drumfai2002    時間: 2007-6-8 05:52 PM

要我唔搵佢一排...我想我可以做到....只不過如果佢搵我...我唔知比咩反應....
作者: ronald711    時間: 2007-6-8 11:46 PM

睇你咁肯回我地既留言
我都覺得你唔係「輕易搵過個」果d人

一排唔搵佢係得…但過左一排…你就會忍唔住...
唔打俾佢…都會忍唔住send sms俾佢…
我之前都係好堅決咁話唔搵佢一排…
但依家…?....我咪又係耐唔耐sms佢…

我同佢…其實係點…情況有幾不妙…我自己心知…
但係…我都呢刻…我都甘願守護 守候住佢…
呢件事…已經過左幾個月……
好傻?扮專一?…外人睇其實只係一線之差…
但係我自己心點諗…我自己知

加油呀 師兄
作者: drumfai2002    時間: 2007-6-9 12:09 AM

今日第一日...我同佢都無搵大家...
尋晚佢第28次聽電話時...我講完Sorry...
佢話訓...明天先打比我....今日....無左件事....我又係到想....有無咁岩我話打30次再無人聽...就以後唔煩妳...咁岩28次就聽...真奇怪....
作者: drumfai2002    時間: 2007-6-9 12:23 AM

Where有平安符求?
作者: drumfai2002    時間: 2007-6-9 01:00 PM

知唔知Where有平安符求?
作者: 自由神    時間: 2007-6-9 01:55 PM

Originally posted by drumfai2002 at 2007-6-9 01:00 PM:
知唔知Where有平安符求?
車公廟(大埔)
作者: vv1668vv    時間: 2007-6-9 02:00 PM

Originally posted by 自由神 at 2007-6-9 13:55:

車公廟(大埔)
乜大埔 都 有 車公廟 架咩? 請問 系邊樹 ?
作者: 自由神    時間: 2007-6-9 02:01 PM

Originally posted by vv1668vv at 2007-6-9 02:00 PM:

乜大埔 都 有 車公廟 架咩? 請問 系邊樹 ?
無嫁咩?唔通我記錯?
作者: vv1668vv    時間: 2007-6-9 02:05 PM

Originally posted by 自由神 at 2007-6-9 14:01:

無嫁咩?唔通我記錯?
唔系 車公像。。。會唔會系 自由神像 呀?
作者: 自由神    時間: 2007-6-9 02:07 PM

Originally posted by vv1668vv at 2007-6-9 02:05 PM:

唔系 車公像。。。會唔會系 自由神像 呀?
你隻衰野呀!
咁你知唔知邊度有呀?
幫下樓主都好呀!
作者: vv1668vv    時間: 2007-6-9 02:11 PM

Originally posted by 自由神 at 2007-6-9 14:07:

你隻衰野呀!
咁你知唔知邊度有呀?
幫下樓主都好呀!
中西合璧。。。功效可能更加顯著 播。。。

其實呢。。。我無宗教信仰。。所以都唔系既清楚。。
不過。。。唔知道系唔系 。。。好似 系。。。沙田 。。架呢?

作者: GTOGTO    時間: 2007-6-9 05:02 PM

佢貪心囉,想有多幾件貨在手
作者: drumfai2002    時間: 2007-6-9 05:55 PM

新消息.....
佢原來期間有主動搵我個Fd....
我直覺無錯.......
作者: drumfai2002    時間: 2007-6-9 05:56 PM

我本來打算求平安符比佢就算La...
只後咩都唔做....但現在唔洗了...
作者: 自由神    時間: 2007-6-9 06:01 PM

Originally posted by drumfai2002 at 2007-6-9 05:55 PM:
新消息.....
佢原來期間有主動搵我個Fd....
我直覺無錯.......
咁..........算數啦!
作者: specificness    時間: 2007-6-9 07:30 PM

我同情你,但你這樣做實在不智。你欠缺了替別人考慮的重要質素。你想想,換你是對方,有一個人,你對他雖有好感,但 (1)仍未開始 (2)自己另有喜歡的人,今日她打了你手機二十八次,不論你在厠所、食緊飯、同同事(朋友)傾偈、排隊上緊車的時候都收到她的電話,你有甚麼感覺?問心講你會覺得甜蜜要加分、還是覺得煩大大扣分?

另外,當我們打電話給別人,別要說三十次了,三次都真正唔得閑聽(假設不是連續打,而是隔幾個字以至一個鐘打一次)的機會率有多大?如果三次都接唔通,當然係有可能真係唔得閑,也有可能是開緊長會議、或電話無電,但係相比起對方唔想聽你電話,哪一個機會大?如果對方是不想聽你電話,而你堅持如此,只會令對方更討厭你!如果她真的有事,你這樣做只會令對方覺得你煩,而且不成熟。

對不起上面是殘忍了點,但事實如此。希望在殘忍地面對現實之後有更大的改進空間罷!
作者: drumfai2002    時間: 2007-6-10 07:21 AM

又有新消息.....各位.....
作者: 自由神    時間: 2007-6-10 11:10 AM

Originally posted by drumfai2002 at 2007-6-10 07:21 AM:
咩消息?
作者: 朗尼囡    時間: 2007-6-10 10:00 PM

Originally posted by drumfai2002 at 2007-6-10 07:21 AM:
咩消息?
你無咗件事?
作者: drumfai2002    時間: 2007-6-11 12:41 AM

佢同左我Fd一齊加搞埋....
作者: drumfai2002    時間: 2007-6-11 12:43 AM

長細明天講....
我Now訓了....
作者: drumfai2002    時間: 2007-6-11 04:30 PM

話說上星期日再上星期日我約左我FD C女...而C女就叫埋佢Fd D女出來...
咁我未叫我FD B出來La...最後D女自動比左電話B...Ok La...
上星期六...我第個Fd A出來...叫埋B一齊食飯...講講下A叫B話叫D女出來...
我第一個Say No..始終我唔知點面對個D女...Ok La...我唔想掃大家興..
出到來...我真唔識面對...大家好鑑介...So我成晚無望佢And傾計...
擋佢透明...我同A..B..係好朋友黎的...咁D女出到來..都痴住B多...
只後又去唱 La...唱完都天光了..加上又下很大雨...咁我同A一齊走La..
得返B同D女...咁Why我會知呢件事呢...因為第日我打比B...咁返更工無聽..
B收工打返比我...我問佢果晚送完佢返屋企La?B答"無Ar...佢話夜..加上又下很大雨...
上左我屋企訓"之後我答...搞埋Ar...B答"係Ar"...聽完之後我心UP左出來...
我知B唔想的...識左B咁耐末試過傾計傾得咁唔知點咁...好似好難面對大家..
B一直知我追更D女的...但有時我明Ga..送上門都唔要...經過呢兩星期...
我終於看清楚條女...其實B係玩玩下Ga Ja...不過我都理唔到...而D女真係好過份..
連A都覺得有問題..Why呢...兩次唱完找數時..都立刻扮野去廁所...第一次最明顯...
CEO有獨立廁所...做咩走出去去...去完返來照唱..扮唔知..
成村人等埋佢果份$$$$...個侍應入來先舍得拿個銀包出來..張單$$1100...4個人..
佢拿$100出來算...拿完再扮野照唱歌...Ok..第一次...我Help妳比埋算...鬼叫我對妳有Feel...
第二次...又係咁...找數時..都立刻扮野去廁所...去完返來又照唱..又扮唔知..又係
成村人等埋佢果份$$$$...個侍應入來又係先舍得拿個銀包出來..不過今次話銀包無$$$...
咁佢叫B Help佢比埋La...但其實B唔係好想...我無可能再比La...成晚擋佢透明...
A更無可能..得返B...B知 Ga...咁佢最後比左La...我唔係話小唔小氣...
有時係原則問題...加上D女係我面前講一套..係B面前又做一套...太過份....
仲搞埋...搞到我同B唔知點...不過B始終係我好朋友...我會明白佢...
但條女...我終於看清楚條女...太過份....
作者: 自由神    時間: 2007-6-11 05:15 PM

Originally posted by drumfai2002 at 2007-6-11 04:30 PM:
話說上星期日再上星期日我約左我FD C...
drumfai兄!
算數啦!
都過左去啦!
有時做男人既,係會俾D女人呃下嫁啦!

佢咁cheap因為幾百蚊同你個fd上埋床
你都唔會想要D咁既女人啦!

你地個個都事業有成,好多女都會因為咁而痴埋黎嫁!
你當今次係買個教訓囉!

唔好放o係個心度呀!
作者: drumfai2002    時間: 2007-6-11 05:28 PM

自由神兄.....今次唔算都唔得....
作者: 自由神    時間: 2007-6-11 10:02 PM

Originally posted by drumfai2002 at 2007-6-11 05:28 PM:
自由神兄.....今次唔算都唔得....
唔使叫我“兄”,叫我“弟”得啦!

其實我覺得你對你班朋友都幾好,都幾大量

佢明知你鐘意果條女,佢都照上
雖然話送上門無理由唔食姐!
不過有時無謂為左一時之快而破壞男人之間既友誼呀!
可能佢知你會大量咁願諒佢啦!

我睇你條件都唔差呀!
事業有成,為人大量,對所愛既忍讓有加!
我相信你好快會搵到個相比呢個女人好幾十倍既番黎既!
作者: drumfai2002    時間: 2007-6-11 10:49 PM

我地係Band友呢架...亦係好朋友....
其實我對愛情真係唔明係都比人Hurt...
好似我好Hurt咁...而為之前同以前女朋友行左咁耐...而想將來....仲養埋2隻狗...但因為一個第三者...將全部破壞晒...分左手大半年....遇到個Like Ga...但竟然係咁...都唔知做咩咁La...
作者: 自由神    時間: 2007-6-11 10:54 PM

Originally posted by drumfai2002 at 2007-6-11 10:49 PM:
我地係Band友呢架...亦係好朋友....
...
原來係Band友!唔怪得咁好兄弟啦!

愛情既野,要黎既黎,要走既走!
無謂要煩呀!
我相信你年紀都唔算好大呀!

一、兩次感情既“失敗”唔代表你呢一生都失敗!
你只係等緊真正屬於你既果個出現姐!
作者: drumfai2002    時間: 2007-6-11 11:01 PM

可能呢一年我愛情係黑到去谷低....
作者: 自由神    時間: 2007-6-11 11:02 PM

Originally posted by drumfai2002 at 2007-6-11 11:01 PM:
可能呢一年我愛情係黑到去谷低....
你打鼓既?

一個Rock友又點會咁易灰心嫁!
你覺得今年黑仔既話,你咪下年先開始新既感情生活囉!
作者: drumfai2002    時間: 2007-6-11 11:47 PM

我係打鼓...
不過都有玩下其他...

我就係唔甘心....眼見D Fd咁快有...
作者: 自由神    時間: 2007-6-11 11:52 PM

Originally posted by drumfai2002 at 2007-6-11 11:47 PM:
我係打鼓...
不過都有玩下其他...

我就係唔甘心....眼見D Fd咁快有...
可能係你對感情既態度係好認真囉!
我諗呢個係最大既原因!
作者: vv1668vv    時間: 2007-6-12 01:04 AM

Originally posted by 自由神 at 2007-6-11 22:54:

原來係Band友!唔怪得咁好兄弟啦!:...
好同意 神兄 說法。非常精景。。。
一次既失敗, 可能成為下一次成功既經驗

作者: drumfai2002    時間: 2007-6-12 09:08 AM

多謝各位Ga安慰...
我都希望我FD好Ga....
作者: 自由神    時間: 2007-6-12 09:14 AM

Originally posted by drumfai2002 at 2007-6-12 09:08 AM:
多謝各位Ga安慰...
我都希望我FD好Ga....
我同你一樣!
我都希望你好
作者: drumfai2002    時間: 2007-6-12 09:22 AM

不過我真係面對唔到個女仔...
雖然係我Fd女朋友...但我真係唔想見到佢....
現在...出去再玩係最好Ga方法....我係唔信我唔會成功...
作者: 自由神    時間: 2007-6-12 09:28 AM

Originally posted by drumfai2002 at 2007-6-12 09:22 AM:
不過我真係面對唔到個女仔...
雖然係我Fd女朋友...但我真係唔想見到佢....
現在...出去再玩係最好Ga方法....我係唔信我唔會成功...
Hey!無咩面對唔到呀!
你既然已經清楚曬佢個個為人啦!
佢面皮一定厚過你,你驚咩呀?

無錯啦!出多D,認識多一多人!自然可以搵到個最好既!
作者: drumfai2002    時間: 2007-6-12 09:38 AM

So吳雨霏-座右銘呢首歌...真係講出我心聲....

其實成件事....係我錯...定我FD錯...定個女仔錯...呢???
作者: 自由神    時間: 2007-6-12 09:44 AM

Originally posted by drumfai2002 at 2007-6-12 09:38 AM:
So吳雨霏-座右銘呢首歌...真係講出我心聲....

其實成件事....係我錯...定我FD錯...定個女仔錯...呢???
邊個錯?
我作為旁觀既,講咩都無用!
我淨係聽過你單方面描述
我地當然覺得係個女仔錯!
不過我諗唔可以o係感情事上講對錯
因為呢D野,當事人一定係盲既!
作者: drumfai2002    時間: 2007-6-12 09:51 AM

咁你感情有無試過咁?
作者: 自由神    時間: 2007-6-12 09:56 AM

Originally posted by drumfai2002 at 2007-6-12 09:51 AM:
咁你感情有無試過咁?
我無感情嫁!
作者: @娛樂滿紛    時間: 2007-6-12 02:55 PM

自由神, 你好有母愛 FEEL 丫,

LIE 位巴打, 你依家雙失, 咁你的將來打算點。
作者: 自由神    時間: 2007-6-12 05:20 PM

Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-6-12 02:55 PM:
自由神, 你好有母愛 FEEL 丫,
LIE 位巴打, 你依家雙失, 咁你的將來打算點。
救命!
一個鐵血戰士又點會有母愛

呢位巴打感情前景光明,無野需要做!
作者: drumfai2002    時間: 2007-6-12 06:52 PM

我呢D叫有得必有失...
作者: @娛樂滿紛    時間: 2007-6-12 07:59 PM

Originally posted by drumfai2002 at 2007-6-12 06:52 PM:
咁就好 la, 恭喜您。
作者: @娛樂滿紛    時間: 2007-6-12 08:00 PM

Originally posted by 自由神 at 2007-6-12 05:20 PM:

救命!
一個鐵血戰士又點會有母愛

呢位巴打感情前景光明,無野需要做!
點鐵血法?
作者: 朗尼囡    時間: 2007-6-12 08:52 PM

Originally posted by drumfai2002 at 2007-6-12 06:52 PM:
你識咁諗咪好囉!!!
算啦!!時下d女仔都勢利咗!
好實際嘅!!!!你有錢d囡就會痴埋嚟!!!
等下啦!!你唔晒愁喎!!!
作者: drumfai2002    時間: 2007-6-13 02:45 AM

我個Fd向我Say Sorry....
作者: 自由神    時間: 2007-6-13 09:53 AM

Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-6-12 08:00 PM:

點鐵血法?
笑傲江湖
作者: 自由神    時間: 2007-6-13 09:54 AM

Originally posted by drumfai2002 at 2007-6-13 02:45 AM:
我個Fd向我Say Sorry....
唉!
使咩sorry呀!
有時男歡女愛既野.........

所謂:兄弟如手足,老婆如.......
作者: @娛樂滿紛    時間: 2007-6-13 02:29 PM

Originally posted by 自由神 at 2007-6-13 09:53 AM:

笑傲江湖
haha.
作者: @娛樂滿紛    時間: 2007-6-13 02:31 PM

Originally posted by 自由神 at 2007-6-13 09:54 AM:

唉!
使咩sorry呀!
有時男歡女愛既野.........

所謂:兄弟如手足,老婆如.......
兄弟有時系瘀血,唉 ~
老婆有時都可以安慰下你的心靈。
作者: drumfai2002    時間: 2007-6-13 02:38 PM

我都講我話無怪佢...大家識左咁耐...
不過我話我唔想見到佢...好難面對...So 我FD都話唔會同時比我地見...
作者: 自由神    時間: 2007-6-13 09:31 PM

Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-6-13 02:31 PM:

兄弟有時系瘀血,唉 ~
老婆有時都可以安慰下你的心靈。
係瘀血既,就唔會係兄弟啦!
由老婆去安慰既心靈,好快就會被人擊破!
作者: 自由神    時間: 2007-6-13 09:32 PM

Originally posted by drumfai2002 at 2007-6-13 02:38 PM:
我都講我話無怪佢...大家識左咁耐...
不過我話我唔想見到佢...好難面對...So 我FD都話唔會同時比我地見...
當然啦!幫你定幫佢好呢?

有時你都有少少自欺欺人,你而家都唔鐘條女啦!
你怕咩面對呢?
大方D!
叫聲阿嫂啦!有時呢D隔阻係要一方去主動擊破!
你何苦等你個兄弟去做呢?
作者: @娛樂滿紛    時間: 2007-6-13 10:11 PM

Originally posted by 自由神 at 2007-6-13 09:32 PM:

當然啦!幫你定幫佢好呢?

有時...
叫吾出,如果真系吾開心,可以吾洗叫 la.
8婆 通街系。
作者: @娛樂滿紛    時間: 2007-6-13 10:12 PM

Originally posted by 自由神 at 2007-6-13 09:31 PM:

係瘀血既,就唔會係兄弟啦!
由老婆去安慰既心靈,好快就會被人擊破!
肉體上安慰。
朋友幫你吾到。
作者: 自由神    時間: 2007-6-13 10:37 PM

Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-6-13 10:12 PM:

肉體上安慰。
朋友幫你吾到。
妖!咁你求其搵條女都得啦!
作者: drumfai2002    時間: 2007-6-14 03:29 AM

我而有第個目標了...
作者: drumfai2002    時間: 2007-6-15 09:47 AM

希望今次成功La....
作者: 自由神    時間: 2007-6-15 09:52 AM

Originally posted by drumfai2002 at 2007-6-15 09:47 AM:
希望今次成功La....
去馬啦!
我撐你!
作者: drumfai2002    時間: 2007-6-15 10:25 AM

Um...星期三果日我同佢去左尖咀食飯...睇戲...好搞笑...同佢有講不完的話題...不過我成日整到佢大笑...睇完戲仲去左西貢食糖水...今傾到兩點幾走...送埋佢返Home...我話送埋上樓...佢竟然比Woo....好少女仔咁做...(我覺得)....咁尋晚MSN我都同佢傾左好耐....我中途都有暗示過...我想佢應該Feel到....今晚又約左去飯...睇戲...其實點先令一個女仔Like我?
作者: 自由神    時間: 2007-6-15 11:26 AM

Originally posted by drumfai2002 at 2007-6-15 10:25 AM:
Um...星期三果日我同佢去左尖咀食飯.....
你D溝女招數真係次次都一樣嫁喎

不過唔緊要,你覺得佢受就得啦!
作者: drumfai2002    時間: 2007-6-15 11:34 AM

自由神兄...我唔係幾識溝女Ga Ja...
作者: 自由神    時間: 2007-6-15 12:06 PM

我都唔係好識嫁咋!
不過我知EF 溝女勁既人多的是呢!

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0