標題: [急]關於懷疑一事 [打印本頁]

作者: kempesito    時間: 2007-6-26 01:28 AM     標題: [急]關於懷疑一事

有一個fd好似賴野.....我想幫幫佢問下

佢而家好驚呀.. 搞左唔知有冇...
講情況:
- 女年齡 16
- 處女膜冇穿, 膜有兩個洞,如果穿左應該屬於流得較多血, 不過事後就冇見到血, 應該冇穿到..
- 唔係直接插入, 從後面插, 但唔知插左邊度(佢驚有汾秘少許精出黎之後走左入去個陰度)
- 冇內射, 射前拎左出黎, 不過插既時候, 應該有少少精出左黎
- (性交) 後 20個鐘服用 "事後避孕丸"以防萬一
- 月頭最後一次月經, 唔記幾多號...

第一日女性有少少頭痛, 有從下面勇上黎既感覺但又唔係嘔......乳房有痛楚

>>>>>>>>>>>>   幾多日先開始有預兆 ??

請大家熱心幫幫我答佢... 唔可以有事, 一定唔可以,佢知錯, 佢已吸取教訓, 希望有人會幫下佢... 咁大個人佢第一次咁驚....睡不著... 好不安.. 我以後都唔會再係咁....

感激大家
作者: autod    時間: 2007-6-26 01:53 AM

我以後都唔會再係咁....?
不過係邊個都一樣喇....

處女膜唔穿都可以懷孕...又唔係密籠既....經血都一樣流得出黎啦.
前定後都一樣......有入左去仲要臨射之前先抽出黎就係標準冇做足安全措施下出事既情況....
好在有食事後避孕丸...一般3日內食都有效...呢一點可以安心d.
食左藥係有可能會想嘔覺頭暈既...正常反應
經期要準先好計.....仲要唔知幾多號就唔使諗

依家擔心都冇用,何必當初....過多10零日去買支驗孕棒check一check啦..

千祈唔好諗住冇咁易中就試下搏呀.......如果未有懷孕打算就無論如何做足安全措施啦.
錫個女仔之餘仲要錫自己!唔好因為一時之快就後悔莫及!

祝有關既人好運啦!!

最後問句....係咪應該發呢一版???
作者: 小心兒    時間: 2007-6-26 02:12 AM

就係咁好笑 男就無所謂拔番出黎舒服完就算 女咪好似你定你個朋友咁囉
做之前咩都唔諗 做完就驚有BB 到真係有就唔知點算同後悔  咩都黎唔切啦

你個朋友黎完M幾耐 一般黎講黎完一個星期係危險期
多數頭個兩個月係無咩先兆 不過個乳房開始脹大 唔好開心呀 係開始谷奶呀
不過最重要係睇黎緊E個月有無M到
如果遲過一個星期 就即刻去睇醫生打番支通經針啦

其他物野頭痛想嘔乳房痛都係心理因素
不過下體痛就一定架啦 處女開包 唔痛至奇啦

叫你定你個朋友下次要開心就一定要戴袋啦
作者: 小心兒    時間: 2007-6-26 02:16 AM

Originally posted by autod at 2007-6-26 01:53:
我以後都唔會再係咁....?
不...
對我地黎講就真係當係吹水囉  
對當事人黎講就可能係討論熱點好一D
作者: wcchan886    時間: 2007-6-26 02:28 AM

好似賴野.....想幫幫自己問下

而家好驚呀.. 搞左唔知有冇...
講情況:
- 女年齡 16
- 處女膜冇穿, 膜有兩個洞,如果穿左應該屬於流得較多血, 不過事後就冇見到血, 應該冇穿到..
- 唔係直接插入(唔係直接,唔通間接咩?), 從後面插(前面同後面有乜分別?), 但唔知插左邊度((插左邊度你都唔知...唔係...係你個friend都唔知,唔係啩?)(驚有汾秘少許精出黎之後走左入去個陰度)
- 冇內射, 射前拎左出黎, 不過插既時候, 應該有少少精出左黎(即係有射啦!)
- (性交) 後 20個鐘服用 "事後避孕丸"以防萬一
- 月頭最後一次月經, 唔記幾多號...

第一日女性有少少頭痛, 有從下面勇上黎既感覺但又唔係嘔......乳房有痛楚

>>>>>>>>>>>>   幾多日先開始有預兆 ??

請大家熱心幫幫我答佢... 唔可以有事, 一定唔可以,佢知錯, 佢已吸取教訓, 希望有人會幫下佢... 咁大個人佢第一次咁驚....睡不著... 好不安.. 我(你定佢呀?????????)以後都唔會再係咁....

感激大家

睇下呢度http://www.famplan.org.hk/fpahk/ ... ent=sexual/what.asp
作者: BOYDWAN    時間: 2007-6-26 02:46 AM

有正面訊息發表者,加分~
作者: 新AV學賤人    時間: 2007-6-26 02:53 AM

Originally posted by BOYDWAN at 2007-6-26 02:46 AM:
有正面訊息發表者,加分~
夫人在上 :

夫人...我.......我尋晚同我嘔像呀"具痕"唔覺意輕輕地觸碰左個到個咀仔一下............

想問夫人......咁情況下..............小弟會唔會懷孕架

心急人上
作者: BOYDWAN    時間: 2007-6-26 04:35 AM

Originally posted by 新AV學賤人 at 2007-6-26 02:53:

夫人在上 :

夫人...我.......我尋晚同我嘔像呀"具痕"唔覺意輕輕地觸碰左個到個咀仔一下............

想問夫人......咁情況下..............小弟會唔會懷孕架

心急人上
唔....................................
問題非常之嚴重,需要交比專業人士處理.........

你去問米可能好d~
作者: specificness    時間: 2007-6-26 08:27 AM

最安全就係去check下……你諗下,一時間的快樂(正確而言只是快感)換來多少日的驚慌惶恐?值得嗎?安全行為最緊要!你地睇怕仲好後生啦!一失足成千古恨呀!
作者: autod    時間: 2007-6-26 12:16 PM

Originally posted by 小心兒 at 2007-6-26 02:12 AM:
不過最重要係睇黎緊E個月有無M到
如果遲過一個星期 就即刻去睇醫生打番支通經針啦

其他物野頭痛想嘔乳房痛都係心理因素
如果個女仔本身經期唔準,遲一星期甚至兩三星期都唔出奇架..

食左事後丸想嘔甚至真係嘔都係正常副作用.....
作者: 1392382    時間: 2007-6-26 02:02 PM

祝有關既人好運啦!!
作者: Jattura12    時間: 2007-6-26 07:06 PM

曾特首叫人生仔, 你唔使怕啦。

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0