標題: 問題 [打印本頁]

作者: cyt34    時間: 2007-7-30 09:38 PM     標題: 問題

如果有個女仔,16歲話可以比你破處同埋同居兩年,條件是要供到佢大學畢業,你地會唔會接受?(個女仔個樣ok,身材就普通d(發緊育,阿sa咁樣樣細),都幾純﹗)
作者: 阿感    時間: 2007-7-30 09:51 PM

你有三、四十萬閒錢咪畀佢o羅
不過提得出咁o既條件都唔見得有幾純,色字頭上一把刀,小心
作者: cyt34    時間: 2007-7-30 10:33 PM

佢願意驗身先,我諗住食左佢隻豬,之後比番1千元佢算.........
Originally posted by 阿感 at 2007-7-30 09:51 PM:
你有三、四十萬閒錢咪畀佢o羅
不過提得出咁o既條件都唔見得有幾純,色字頭上一把刀,小心

作者: 極樂    時間: 2007-7-30 11:44 PM

Originally posted by cyt34 at 2007-7-30 10:33 PM:
佢願意驗身先,我諗住食左佢隻豬,之後比番1千元佢算.........

"供讀大學" 同 "一千蚊".......
條數點計...... 你估個女仔傻架咩?!

如果個女仔有條件讀大學丫~~
叫佢去搵"一千蚊"返黎容乜易丫?!
使唔使出賣隻豬丫?!
作者: Little Boy    時間: 2007-7-30 11:59 PM

個女仔得十六歲, 即係中五都未喇
同居兩年後都隨時未入到大學
仲有大把時間, 駛唔駛咁做呀

如果供到佢大學畢業既意思係指供養到佢大學畢業既話, 我覺得似係一個陷阱了
即係只要佢未大學畢業, 你都要供養佢, 俾錢佢洗
俾兩年你玩下, 就要養佢成世

仲有衰d 既就係個女仔報大數, 都未夠十六, 只要你一應承, 同佢xx 果時就捉你黃腳雞, 到時候, 兩個鐘都唔駛就要養佢成世

嘩~ 我諗得好邪惡呀
作者: 自由神    時間: 2007-7-31 12:02 AM

Originally posted by cyt34 at 2007-7-30 09:38 PM:
如果有個女仔,16歲話可以比你破處同...
兄弟!你諗都唔好諗呀!
你為左一時既快樂
可能後悔一生嫁!
作者: cyt34    時間: 2007-8-1 02:25 AM

係,所以食左佢隻豬後,跟住就一定要無比佢搵到﹗
仲一定要佢沖乾淨晒...........
Originally posted by Little Boy at 2007-7-30 11:59 PM:
個女仔得十六歲, 即係中五都未喇
同...

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0