標題: 自瀆(手淫)或性交過度,可能會影響增高...? [打印本頁]

作者: 多舊~魚    時間: 2007-8-18 03:58 PM     標題: 自瀆(手淫)或性交過度,可能會影響增高...?

自瀆(手淫)或性交過度,可能會影響增高、發育、記憶力、防抗病能力和整體健康。 當動物或人類完全成熟後,生長板便會癒合,增高跟生殖因素已無關係了。 除非是遲熟者,或有專家指導,同時服用促進發育和促高藥物(例如香港註冊中藥廠與紐西蘭非凡集團嚴格撿選胎盤臍帶為主料造的中藥[美康丸]),同時多做增高運動和充份吸收增高營養,例如500-1000亳克的鈣片,並且勿過度性生活,仍會有少量(例如1-6公分)的增高機會。

無論男女,青春期如果自慰太多,生殖系統會消耗大量蛋白質、礦物質...,身體其他資源和精力,令青少年人體的增高、長大、長肉率和修復功能減慢,甚至停頓。所以有部份自慰/性交太多的青少年人發育得不好,既矮且瘦,頭大身細或...。]

真的??
作者: 5kownwor    時間: 2007-8-18 04:44 PM

呃人既,我11.2歲都開始日日至少手淫1次 ,我都有成1.81m高!
作者: tsoi03094    時間: 2007-8-18 05:28 PM

Originally posted by 5kownwor at 2007-8-18 04:44 PM:
呃人既,我11.2歲都開始日日至少手淫1次 ,我都有成1.81m高!
我都係- -
我11歲開始日日至少手淫1次,我都有180高@@
我話手淫得多會高D TIM= =
作者: ronald001120    時間: 2007-8-18 05:32 PM

我估體質問題
有人一日打幾次飛機都冇病
有人一日一次就有前列線病
D黑人成日打又唔見佢地唔高
作者: msv    時間: 2007-8-18 05:53 PM

咁香港d女仔咁矮咪...
作者: 奇    時間: 2007-8-18 06:07 PM

Originally posted by msv at 2007-8-18 05:53 PM:
咁香港d女仔咁矮咪...
原來亞洲女性比較....
作者: kenlabs    時間: 2007-8-18 10:53 PM

事實證明﹐打飛機會快高長大﹗
作者: 多舊~魚    時間: 2007-8-19 08:07 AM

= =''我有個fd都係日日打...都5高...得169= ='''

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0