標題: 一群性飢渴的女人= = [打印本頁]

作者: hidicky9    時間: 2007-11-10 09:58 PM     標題: 一群性飢渴的女人= =

這..該怎麼辦才好?      

圖片附件: 一群性飢渴的女人= =.jpg (2007-11-10 09:58 PM, 42.2 KB) / 下載次數 231
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=1183590&k=ec792340d702daca6f6c1d2ffdedcc74&t=1727714114&sid=Os3LXS

作者: BOYDWAN    時間: 2007-11-11 10:53 AM

Originally posted by hidicky9 at 2007-11-10 21:58:
這..該怎麼辦才好?      
...................高質到咁................
比我係個細佬都著草啦,比死更難受呀~~~

我突然好想喊,佢地老公太淒涼喇~~~~~~
作者: 物__    時間: 2007-11-11 11:53 AM

見到佢地咩火都熄哂....
作者: pkbrian    時間: 2007-11-11 12:00 PM

同賣唔賣偉哥好似完全無關係XD
作者: chansuper123    時間: 2007-11-11 01:20 PM

用偉哥在這班"熟女"身上, 不如唔用
作者: vv1668vv    時間: 2007-11-11 02:00 PM

她們這麼樣的坦白,那麼樣的需求 實在難得。

希望為人民服務的政府官員
能大大力支持她們,實實在在的為她們服務。
直截了當地使她們得到滿足就好了。

有了她們麼樣的坦白,那麼樣的需求
相信政府必定能迅地速解決各部門冗員的問題。
作者: hidicky9    時間: 2007-11-11 02:22 PM

非常同意       D官員要快快搵人搞佢地啦
如果唔係       就係D女士搞官員搞到大家唔開心
作者: vv1668vv    時間: 2007-11-11 03:17 PM

Originally posted by hidicky9 at 2007-11-11 14:22:
非常同意       D官員要快快搵人搞佢地啦
如果唔係       就係D女士搞官員搞到大家唔開心
從照片看她們的熱烈的訴求。。。必定會“一喝而盡”

政府官員 那麼樣 深受廣大市民 愛戴
又要確保 政府運作不受幹擾。。。

作為一個良好市民,系時候 幫政府做番D 野。

CALL 白車 !! ”

Call 多D ,Call 多D, Call 多D 啦!

[ Last edited by vv1668vv on 2007-11-11 at 03:20 PM ]
作者: 彤b    時間: 2007-11-12 06:31 PM

Originally posted by BOYDWAN at 2007-11-11 10:53 AM:

......................
佢地老公可能就係因為見到佢地個樣就話:我性無能嫁~~至緊要唔好搞我
作者: 神╰∪╯神    時間: 2007-11-12 06:55 PM

見到佢地  ..咩謂口
都無啦

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0