標題: 死人利記!!!! [打印本頁]

作者: 17317328    時間: 2008-8-14 11:30 AM     標題: 死人利記!!!!

我琴日買左4條

主客和
啊仙奴  利記 祖記(讓球主客和)   <--斷利記

主客和 5串1
啊仙奴
鍚飛聯
利記
史浩克04
馬賽                              <-都係斷利記

半全場
啊仙奴  和 客  (中)
祖記      和主   (唔中)

主客和 3串1
啊仙奴
利記
伯明翰                <------ 呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

我3張中嫁ma+_+
作者: Brooklyn7    時間: 2008-8-14 11:32 AM

唉!我都係!
我買讓球主客和3x1!伯明翰,高雲地利,同利記!
真係o哂咀!贏都贏唔到!仲話自已條鋒線最勁!
作者: kakeidevil    時間: 2008-8-14 11:39 AM

若要生活好,咪買利物浦
作者: mhkk    時間: 2008-8-14 12:03 PM

原帖由 kakeidevil 於 2008-8-14 11:39 AM 發表:
若要生活好,咪買利物浦
琴日諗緊爆阿仙奴定利物浦
衰左阿仙奴未踢完利物浦就開
作者: 小小康    時間: 2008-8-14 07:04 PM

尋日利記90分鐘得一次射中龍門(謝拉特後備入替射的罰球) ,攻門得幾次,重要係靠罰球,有兩三球射到九丈遠
作者: mhkk    時間: 2008-8-14 07:05 PM

原帖由 小小康 於 2008-8-14 07:04 PM 發表:

尋日利記90分鐘得一次射中龍門(謝拉特後備入替射的罰球) ,攻門得幾次,重要係靠罰球,有兩三球射到九丈遠 ...
你有buy
作者: 小小康    時間: 2008-8-14 10:18 PM

原帖由 mhkk 於 2008-8-14 07:05 PM 發表:

你有buy
一早買咗三舊客勝 ,重睇足全場。
如果尋晚買臨場,一定唔會買利記。
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=188444&highlight=%E9%BB%83%E8%88%88%E6%A1%82
學黃興桂金句"有兩個機會, 一個係無, 另一個係渺茫 !!"

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0