標題: [model] 唔係相 不過一肚火會展-婚紗展 [打印本頁]

作者: lkc2    時間: 2010-8-28 10:26 PM     標題: 唔係相 不過一肚火會展-婚紗展

today去左會展 諗住影下女 點知去到會場 無女...行左陣 見到個影左幾張 根住去到間
野叫beauty tech 見有3條女 我向其中一條女示意 影佢 點知佢同員工講話有人影相
跟住員工同我講 問我係咪傳媒 我話唔係 佢話唔係傳媒禁唔好影lo
跟住我無應佢走左 真係一肚火 女又影唔到 重要比人串
下次都唔鬼去 未去的朋友 可以唔洗去 無謂浪費金錢
作者: chewlun3    時間: 2010-8-28 10:45 PM

係影舞台行婚紗catwalk 嗰d models 呀......
should have time table wor

唔係影booths bor............
作者: lkc2    時間: 2010-8-28 10:46 PM

2# chewlun3
果D一般 太far away
作者: chewlun3    時間: 2010-8-28 10:48 PM

咁你無 tele lens 冇計 bor....
booths 多數唔比影架
作者: lkc2    時間: 2010-8-28 10:51 PM

咁你無 tele lens 冇計 bor....
booths 多數唔比影架
chewlun3 發表於 2010-8-28 10:48 PM
諗住同動漫果d差唔多 我唔知ge
作者: chewlun3    時間: 2010-8-28 10:53 PM

而家知尚未遲.......

作者: chewlun3    時間: 2010-8-29 09:44 AM

諗住同動漫果d差唔多 我唔知ge
lkc2 發表於 2010-8-28 10:51 PM
有長脚蟹 bor......
作者: 占占占    時間: 2010-8-29 09:53 AM

有長脚蟹 bor......
chewlun3 發表於 2010-8-29 09:44 AM
今日仲有某剛 "龍空"  model 上陣tim.
作者: chewlun3    時間: 2010-8-29 09:57 AM

假的真不了...........矽膠

情願當事人.....真的假不了仲好
作者: lkc2    時間: 2010-8-29 07:21 PM

8# 占占占
知道today先去
作者: 浪子    時間: 2010-8-29 08:43 PM

today去左會展 諗住影下女 點知去到會場 無女...行左陣 見到個影左幾張 根住去到間
野叫beauty tech 見有3條女 我向其中一條女示意 影佢 點知佢同員工講話有人影相
跟住員工同我講 問我係咪傳媒 我話唔係 佢話唔係傳 ...
lkc2 發表於 2010-8-28 10:26 PM
試下同公關講, 我係娛樂滿紛記者,
你是什麼公關公司? 什麼名字和職位,
比影就寫好你, 唔比影就自己睇會出D乜
作者: d228216    時間: 2010-8-29 10:23 PM

唔洗火, 唔奶架步啫, 下次再影過啦...送幾張細佬今日影既劣作比你啦

圖片附件: WSL_2674.JPG (2010-8-29 10:23 PM, 266.3 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=1766276&k=0188c6ae57b179944b9038b950085147&t=1719975528&sid=1Wpa3L

圖片附件: WSL_2798.JPG (2010-8-29 10:23 PM, 266.4 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=1766277&k=72625e1bd903b534dbb1dd3089bce5a7&t=1719975528&sid=1Wpa3L

圖片附件: WSL_2812.JPG (2010-8-29 10:23 PM, 208.7 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=1766278&k=0c2b73654c85fc8acf7e9e06bfbb0d9d&t=1719975528&sid=1Wpa3L

圖片附件: WSL_2858.JPG (2010-8-29 10:23 PM, 222.5 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=1766279&k=35aa6c33b0d0401381bc16410cfe291c&t=1719975528&sid=1Wpa3L

圖片附件: WSL_2873.JPG (2010-8-29 10:23 PM, 236.3 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=1766280&k=fd985b83ae543014781ce0b28dd78bed&t=1719975528&sid=1Wpa3L

圖片附件: WSL_2886.JPG (2010-8-29 10:23 PM, 237.9 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=1766281&k=07cd25ca62583ad66084c4fa7a86b326&t=1719975528&sid=1Wpa3L

作者: ATX-828    時間: 2010-8-29 10:36 PM

跟住員工同我講 問我係咪傳媒 我話唔係 佢話唔係傳 ...
Beauty tech  近年見都係用學生做, 唔係大家影開熟口熟面既model...

但就算其他化粧攤位, 以往俾影,
但因有人影完又合照又攞e-mail,兼長時間留現場阻塞攤位影响真正顧客

....做壞個頭下....宜家都唔歡迎人影

總知影攤位Model要執生...最好等臨Closed/有人影先搭 係最上策
作者: madinggou    時間: 2010-8-29 10:36 PM

13/8-16/8 深圳結婚展任影,唔使入場費,仲有個穿泳衣的
作者: ATX-828    時間: 2010-8-29 10:46 PM

浪子 發表於 2010-8-29 08:43 PM
婚紗展本身有例唔俾影相....不個以往不似Trade Expo般執正

而且, 以住的確有A攤位扮/找相熟影友做間諜去B攤位影同行D技術

所以大家都"緊張"哂
作者: chewlun3    時間: 2010-8-29 11:44 PM

have nice trip
作者: nikeatmos    時間: 2010-8-30 12:14 AM

Beauty tech  近年見都係用學生做, 唔係大家影開熟口熟面既model...

但因有人影完又合照又攞e-mail,兼長時間留現場阻塞攤位影响真正顧客

....做壞個頭下....宜家都唔歡迎人影:gi ...
ATX-828 發表於 2010-8-29 10:36 PM

作者: d228216    時間: 2010-8-30 12:28 AM

nikeatmos 發表於 2010-8-30 12:14 AM
某混合字母-數字人
作者: nikeatmos    時間: 2010-8-30 12:34 AM

浪子 發表於 2010-8-29 08:43 PM
如任何人藉作任何欺騙(不論所作欺騙是否唯一或 主要誘因)並意圖詐騙而誘使另一人作出任何作為或 有任何不作為,
而導致—

(a)  該另一人以外的 任何人獲得利益; 或

(b)  該進行誘使的 人以外的 任何人蒙受不利或 有相當程度的 可能性會蒙受不利, 則該進行誘使的 人即屬犯欺詐罪,
        一經循公訴程序定罪, 可處監禁14年。

作者: mnbvc    時間: 2010-8-30 12:38 AM

....做壞個頭下....宜家都唔歡迎人影:gi ...
ATX-828 發表於 2010-8-29 10:36 PM
企遠d偷影羅
我最好呢樣
作者: nikeatmos    時間: 2010-8-30 01:09 AM

某混合字母-數字人
d228216 發表於 2010-8-30 12:28 AM

作者: pyau    時間: 2010-8-30 10:13 AM

長時間留現場阻塞攤位
作者: madinggou    時間: 2010-8-30 05:01 PM

因為很多臭男人成日要同model合照阻住做生意
作者: FHHO    時間: 2010-8-30 07:38 PM

跟住員工同我講 問我係咪傳媒 我話唔係 佢話唔係傳媒禁唔好影lo
跟住我無應佢走左 真係一肚火 女又影唔到 重要比人串
下次都唔鬼去 未去的朋友 可以唔洗去 無謂浪費金錢
個個都係咁影
唯獨係你有問題,你自己都要檢討吓
作者: lkc2    時間: 2010-8-30 08:28 PM

24# FHHO
我都係第一次比條8婆話
作者: madinggou    時間: 2010-8-30 09:38 PM

成日都遇到啦,唔俾影咪走囉...
上個月的龍舟節某個啤酒妹都唔俾影啦,不過佢見到鬼佬就冇聲出....
作者: chewlun3    時間: 2010-8-30 09:47 PM

崇洋啤酒妹........呸
作者: lkc2    時間: 2010-8-30 10:07 PM

成日都遇到啦,唔俾影咪走囉...
上個月的龍舟節某個啤酒妹都唔俾影啦,不過佢見到鬼佬就冇聲出....
madinggou 發表於 2010-8-30 09:38 PM
你意思合照??我係就禁影都唔得
作者: Ruu-Hoshino    時間: 2010-8-30 10:13 PM

你意思合照??我係就禁影都唔得
lkc2 發表於 2010-8-30 10:07 PM
佢地係咁嫁喇 ~ 去多幾次就慣晒 ^.^

其實行 catwalk d model 都唔係個個肯望遊客 d 鏡頭,
尾場仲行得特別快
作者: chewlun3    時間: 2010-8-30 10:17 PM

有d 影慣私影 models.....
會望多d 相熟影C架
作者: madinggou    時間: 2010-8-30 10:57 PM

可能怕你影相後抄佢啲設計....
作者: Ruu-Hoshino    時間: 2010-8-30 11:45 PM

可能怕你影相後抄佢啲設計....
madinggou 發表於 2010-8-30 10:57 PM
認同
其實其他裝飾擺設都係唔比影
作者: 角都    時間: 2010-8-31 09:35 PM

幾年前我都好似你禁樣, 俾錢影野仲要受氣, 覺得班工作人員同model 好屎忽鬼,一肚火
但佢地都係做野, 要避免受其他人影響,確保拍攝順利

上2年會展有幾檔都係唔俾影,無謂因為依D人激嬲自己
作者: chewlun3    時間: 2010-8-31 09:46 PM

(俾錢影野仲要受氣)..........

一廂情願啫.......

要睇吓咩情況 bor
作者: 占占占    時間: 2010-9-3 11:13 AM

d 舊post 過左60日就唔比再post?   都有d 麻煩.  

為有借lee 個post 用下.   

之前有人問crystal 去左邊, see below:

"o靚模溫雅妍轉做OL

http://orientaldaily.filter-170/cnt/entertainment/20100903/00282_067.html

今日東方news 有佢,  轉左全職做OL,幫新進o靚模接Job及聯絡工作.  

冇得影lo........"

作者: eric8251    時間: 2010-9-3 01:03 PM

有d 影慣私影 models.....
會望多d 相熟影C架
chewlun3 發表於 2010-8-30 10:17 PM

作者: madinggou    時間: 2010-9-3 02:06 PM

有時d人抄設計抄得很快

1. 沙田
2. 深圳

圖片附件: P8080003.JPG (2010-9-3 02:06 PM, 1.3 MB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=1767186&k=4acbe10afe9c07788908fbdc5aee1e17&t=1719975528&sid=1Wpa3L

圖片附件: P8130005.JPG (2010-9-3 02:06 PM, 1.5 MB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=1767187&k=8598cbe0a40b067179a6298c3e24e7d6&t=1719975528&sid=1Wpa3L

作者: chewlun3    時間: 2010-9-3 04:05 PM

d 舊post 過左60日就唔比再post?   都有d 麻煩.  

為有借lee 個post 用下.   

之前有人問crystal 去左邊, see below:

"o靚模溫雅妍轉做OL

http://orientaldaily.filter-170/cnt/entertainment/20100903/00282 ...
占占占 發表於 2010-9-3 11:13 AM
(覺得人愈來愈大就始終都要搵份正職)................
佢年紀好大咩?
夠新8模嗰位以28歲之齡入行大?
市場好現實.....冇咩outstanding......咁就goodbye lu

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0