標題: [star] 20130510 第八屆深圳國際品牌內衣展覽會 愛黛 - 李彩樺 [打印本頁]

作者: Winncy_0618    時間: 2013-5-15 07:15 AM     標題: 20130510 第八屆深圳國際品牌內衣展覽會 愛黛 - 李彩樺

20130510 第八屆深圳國際品牌內衣展覽會 LOVE ESTEEM 愛黛 – 李彩樺

[youtube]9-pHEQhdGEU&feature=youtu.be[/youtube]
話說這天只是好奇參觀性質來看,也是第一次來這展覽會。其實…,點解李彩樺在當地咁受歡迎呢?

當地人少見D明星來?還是,見衫問題?真係估佢唔到囉…!只是用傻瓜DC仔拍的片,片段勁郁和震,不好意思呢!

看了五分鐘都唔知道有冇,已經畀D當地人前後左右咁迫和推撞,差點在櫈跌下來,我決定冇繼續再看,放棄了,實在太恐怖!

作者: chewlun3    時間: 2013-5-15 09:21 AM

去到国內。。就要用国內mode

今次只是雕蟲小技
下次另一半仲會帶去見識乜野叫做。。
驚天地。泣鬼神大製作
作者: mangohk    時間: 2013-5-15 09:32 AM

1# Winncy_0618

其實唔關受唔受歡迎事, 大陸地區人士只係覺得這麼多人看, 肯定有好嘢, 唔迫入去睇下, 影下相是一種損失
大陸地區人士, 有少少位都要攝入來

驚天地。泣鬼神大製作
作者: arsenal520    時間: 2013-5-15 09:32 AM

第一次看李彩樺那麼大
作者: chewlun3    時間: 2013-5-15 09:53 AM

(大陸地區人士只係覺得這麼多人看, 肯定有好嘢, 唔迫入去睇下, 影下相是一種損失)...........

我地土砲何妨唔係一樣
仲要不惜路遙遙北上

8/6/13.......
car show is coming
作者: 戴志偉    時間: 2013-5-15 12:53 PM

1# Winncy_0618

其實唔關受唔受歡迎事, 大陸地區人士只係覺得這麼多人看, 肯定有好嘢, 唔迫入去睇下, 影下相是一種損失
大陸地區人士, 有少少位都要攝入來

驚天地。泣鬼神大製作 :yy2 ...
mangohk 發表於 2013-5-15 09:32 AM
深井居民
作者: Philipli    時間: 2013-5-15 09:50 PM

Thanks!
作者: 殺破狼    時間: 2013-5-15 11:43 PM

(大陸地區人士只係覺得這麼多人看, 肯定有好嘢, 唔迫入去睇下, 影下相是一種損失)...........

我地土砲何妨唔係一樣
仲要不惜路遙遙北上

8/6/13.......
car show is coming ...
chewlun3 發表於 2013-5-15 09:53 AM
煒哥果場冇咁多人,李小姐走果陣,D人一見到佢就叫得出佢個名,再發左癲咁衝埋去,非常恐怖
作者: chewlun3    時間: 2013-5-16 12:12 AM

煒哥果場冇咁多人,李小姐走果陣,D人一見到佢就叫得出佢個名,再發左癲咁衝埋去,非常恐怖
殺破狼 發表於 2013-5-15 11:43 PM
偉gor 细booth
作者: nnhkk    時間: 2013-5-16 01:15 AM

偉gor 细booth
chewlun3 發表於 2013-5-16 12:12 AM
有年GME d 毛上深圳内衣展行都係正常多人
作者: Winncy_0618    時間: 2013-5-16 12:27 PM

殺破狼 發表於 2013-5-15 11:43 PM
係咪Lunch時間,少咗D人咋嘛?
作者: chewlun3    時間: 2013-5-16 01:40 PM

見識完。。下年唔使再去

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0