標題: 你地有無試過係d 交通工具既車廂中見到人抽水啊? [打印本頁]

作者: Little Boy    時間: 2005-12-2 12:09 AM     標題: 你地有無試過係d 交通工具既車廂中見到人抽水啊?

d 咸網, 小說, av, 都咁多係講痴漢... 唔知d 男人睇得多會唔會真係會試既呢?
唔知會唔會係現實世界中出現呢?

我自己就無試過係車廂度抽人水, 因為唔夠膽同埋唔想做犯法既事, 而且都好唔尊重人咁
不過就見過次唔知個男人係有意定無意喇

有次朝早搭火車...車廂人堆中有條好窄既通道, 只可以一個人咁行過
我企左係通道既一邊, 有個女仔企左係對面
有個以右膊咩住背囊, 用右手撐起手㬹捉住那條搭在右膊既背囊條帶(希望大家知我形容d 咩喇...) 既男人行過條通道
因為條通道好窄, 我想係咁既情況之下, 任何一個人行過呢條通道都應該會縮番起佢個手㬹, 以免撞到人
不過, 條友縮都無縮, 就咁百分百對到正撞到個女仔個胸!!! 由於我企係附近, 所以睇到清清楚楚, 見到撞果下, 女仔個乳房都壓平左, 所以力度應該都有番咁上下
之後個男仔好似無件事咁繼續向前行, 個女仔就怒目咁望住佢背影, 無出聲...

我真係覺得個男人應該係有d 特登既...
作者: BOYDWAN    時間: 2005-12-2 12:13 AM

Originally posted by Little Boy at 2005-12-2 00:09:
d 咸網, 小說, av, 都咁多係講痴漢......
呢d叫"非禮",條友正一人渣~
作者: 樂壇渣Fit人    時間: 2005-12-2 12:18 AM

嘩!!! 呢篇野有水準喎
夠長篇又有故事
如果係原創就perfect
作者: Little Boy    時間: 2005-12-2 12:19 AM

Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-12-2 12:18 AM:
嘩!!! 呢篇野有水準喎
夠長篇又有故事
如果係原創就perfect
=_=... 呢篇唔係作野黎架喎... 真係堅野黎架
作者: pakho    時間: 2005-12-2 12:26 AM

哈哈~水準之作~
大把呢D人啦~多數都係阿伯~
卑鄙.......我最憎呢種人~
作者: gergermen    時間: 2005-12-2 11:54 AM

好似有

不過讀書嗰陣,就見過班入面嗰對,嗰男只手放喺個女個胸度嘞。

PS:搭車人多嗰陣,啲女要行入去入面,個胸都有時HAI到我背脊,感覺有舊嘢頂住咁。

[ Last edited by gergermen on 2005-12-2 at 11:56 AM ]
作者: kakeidevil    時間: 2005-12-2 01:03 PM

Originally posted by gergermen at 2005-12-2 11:54 AM:
好似有

不過讀書嗰陣,就見過班入...
我試過一次又係搭地鐵...企左係個冇人既地方
咁d人好鍾意地鐵臨閂門就衡入黎架嘛..本身架地鐵已經多人
咁有條女死都逼入黎wo...一入黎就擰向我呢邊...佢個胸係掂到我個心口wo
但條女好似冇乜事..唔發覺咁..可能太多人轉唔到身啩.....
但我個就心就跳得好勁..好快..塊面有d紅添...
過左下個站冇乜人佢就行開左喇!!
作者: gergermen    時間: 2005-12-2 01:14 PM

正面咪仲....背面。
作者: 天天快樂    時間: 2005-12-2 05:55 PM

Originally posted by gergermen at 2005-12-2 01:14 PM:
正面咪仲....背面。
曾經試過係地鐵有個靚女學生妹同我成個人面對面貼到實哂,佢對手重係垂低,成個心口壓埋我度,成3個站都係咁
作者: kakeidevil    時間: 2005-12-2 05:59 PM

Originally posted by 天天快樂 at 2005-12-2 05:55 PM:

曾經試過係地鐵有個靚女學生妹同我成個人面對面貼到實哂,佢對手重係垂低,成個心口壓埋我度,成3個站都係咁
咁你扯期咪頂到佢

作者: 天天快樂    時間: 2005-12-2 06:09 PM

Originally posted by kakeidevil at 2005-12-2 05:59 PM:

咁你扯期咪頂到佢

呢樣唔答你,不過好奇怪3個站佢都唔用手隔開個胸
作者: 香蕉仔OOOO    時間: 2005-12-2 06:15 PM

Originally posted by 天天快樂 at 2005-12-2 06:09 PM:

想俾你摸掛= =...
作者: Little Boy    時間: 2005-12-2 11:54 PM

Originally posted by 天天快樂 at 2005-12-2 05:55 PM:

咁正呀!!!
不過, 個學生妹... 發左育未架 係個心口壓住你, 定係兩座山啊?

我淨係試過搭火車果時, 我前面企左個女仔, 由於d 人係咁入, 所以佢就向後移
咁佢個 pat pat 就抽左我細佬水, 不過壓住左一陣, 佢就向旁邊移開左d lu
作者: Jk    時間: 2005-12-3 02:20 AM

Originally posted by 天天快樂 at 2-12-2005 18:09:

會5會係你俾人抽緊水而自己5知啊 ?:cool:
作者: BOYDWAN    時間: 2005-12-3 09:06 AM

Little Boy 帶出左一個社會問題 (你班友仔仲要講到好似比女仔抽返水轉頭......^^""" )
+1

(先旨聲明,小弟反對咁抽人水咖~  )
作者: Jk    時間: 2005-12-3 04:26 PM

Originally posted by BOYDWAN at 3-12-2005 09:06:
(先旨聲明,小弟反對咁抽人水咖~  )
(先旨聲明,小弟都反對咁抽人水咖......but 5 介意咁樣俾人抽水~  )
作者: BOYDWAN    時間: 2005-12-3 04:27 PM

Originally posted by Jk at 2005-12-3 16:26:

(先旨聲明,小弟都反對咁抽人水咖......but 5 介意咁樣俾人抽水~  )
哈哈~~~~~
作者: Raymondkan    時間: 2005-12-3 05:31 PM

唔知算唔算係揪水啦, 試過幾次搭巴士上層坐三人位那邊(我平時返工放工都係搭巴士的),有著 suit o既 OL坐在近窗口位置, 我坐最出, 之後有肥佬/肥婆走埋o黎找位坐, 咁我咪轉坐中間個位 lor! 由於新o黎o個位乘客身型龐大, 所以自己要迫住坐入 D, 但個 OL 可能只掛住聽歌訓覺, 頭部仍挨近窗口, 身體卻伸向我處 (Hope 你地明白我想講佢個姿勢係點啦!),  於是我們在全程的巴士旅途中由小腿至近 patpat 位置都貼到實一實, 完全感覺到佢對腿o既線條, 柔軟同暖笠笠o既感覺
作者: BOYDWAN    時間: 2005-12-3 08:17 PM

Originally posted by Raymondkan at 2005-12-3 17:31:
唔知算唔算係揪水啦, 試過幾次搭巴士...
多謝肥婆~~
作者: Jk    時間: 2005-12-5 02:41 AM

有冇俾肥婆發現你扯旗?
作者: pkdonald    時間: 2005-12-5 05:42 AM     標題: re

見過一次

搭亡命van回家時,有個女仔訓到好似死豬咁,佢身邊個男人摸左佢大脾幾次

我望左個男人幾次,佢響三聖村閃左 人
作者: Little Boy    時間: 2005-12-5 10:58 PM

Originally posted by pkdonald at 2005-12-5 05:42 AM:
見過一次

搭亡命van回家時,有個女仔訓到好似死豬咁,佢身邊個男人摸左佢大脾幾次

我望左個男人幾次,佢響三聖村閃左 人
呀, 講起搭 van 仔, 我記得以前有個女性朋友同我講過
佢話過有次係搭 van 仔, 坐雙人位, 佢坐近窗果邊, 跟住有個男人坐係佢旁邊
到佢落車果時, 當佢係個男人前面經過果時, 個男人竟然順勢用手掃佢 pat pat
我個 fd 話轉頭怒啤佢果時, 個男人仲係度淫笑!!!
不過我個fd 因為趕時間, 所以費事同佢嘈

唉... 呢個世界, 都有幾多較缺少自制能力既咸濕佬
我覺得男人咸濕都唔係壞事既, 天生架嘛, 不過都應該要有點自制能力, 和尊重對方

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0