<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
今晚全部食晒屎
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-17 21:41:
唔信邪!追多鋪上盤!邊條粉皮要下盤

里爾 [0 / -0.5]
大佬點片啊,佢贏左9成9
不如我地片大細丫[2.5]
見你今日輸左12分比我,就比你揀先
Originally posted by supreme12 at 2008-5-17 23:29:
紐倫堡降级```真唏嘘```TONY hat trick
估唔到04唔放佢地一馬
Originally posted by 艾力克 at 2008-5-17 23:35:

片大細仲乜唔片聖日耳門
因為你o個場要護級,賽果可能好大變化
Originally posted by supreme12 at 2008-5-17 23:37:
利文斯```你地又点睇呢```我都觉得距地可以赢梅斯```
我就同你片哩場丫,佢地讓平半,我就要下盤4分
Originally posted by supreme12 at 2008-5-17 23:47:

好```上盘4分
ok4分成交
今晚嘅德國波,冇野爭嘅球隊都正常地發揮剎科戰主場力量,所以我都覺得"梅斯"今晚會坐和望贏
Originally posted by supreme12 at 2008-5-18 03:08:
0-2 已经```训得```
係3:0啊
多謝晒 高比仔
Originally posted by supreme12 at 2008-5-18 06:13:
上半场比人入3波```追2波,又比人入``再追```好PK
我4窜1```不来梅X拜神X巴黎X利文斯```又死一场``
算啦............當捐錢比馬會,等佢地去幫四川同胞啦
真恐怖輸3球可以追3球,好彩佢地發揮到主場力量最後贏4:3
Originally posted by supreme12 at 2008-5-18 12:45:

好PK ```人地入4比2```距先追多球```有Q用```
今晚有咩新水```
都係o個句冇野爭嘅球隊都正常地發揮剎科戰主場力量
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-19 00:24:
馬略卡x帕拉尼恩斯x甘美奧

3x1 $100

sure win
唔該愛愛幫我加4分
因為高比仔輸左4分比我
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。