<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
原帖由 也媽嗲 於 2008-8-22 12:41 AM 發表:

真架 我返輪班工冇假補 10號致准走人
不過每月刀有少少津貼既
咩野津貼啊
不過d津貼都唔夠你賭一場波啦
原帖由 也媽嗲 於 2008-8-22 12:25 AM 發表:

人造人活塞勇
我係百變星君
琴晚足之一鑊過贏番晒D手手腳腳喇
我買紐記1:0串利記2:1
不過贏得都一頭汗,好彩隊長上身94分鐘入波
原帖由 kakeidevil 於 2008-8-24 10:32 PM 發表:
車路士又玩野

0739首名入球星期日 16 韋根 (主) 對 車路士 (客)
林柏特 @ 5.50
祖高爾 @ 8.00 $10  $20.000738波膽星期日 16 韋根 (主) 對 車路士 (客)
0:2 @ 6.00
1:3 @ 12.00
2:4 @ 50.00 $10  $30.00 ...
我中左蕉啦
原帖由 也媽嗲 於 2008-8-25 05:20 PM 發表:

但賠率一d刀冇玩野
尋晚開波前-1客係咁回  ((和局))就3.5落到3.35
我都諗住(+1)中硬,點知佢地入左一粒就唔攻,係咁交黎交去
原帖由 kakeidevil 於 2008-8-25 02:56 PM 發表:

呢排要縮縮先
嘻~嘻~你日日都縮架啦
原帖由 mhkk 於 2008-8-26 02:27 PM 發表:

袓記食硬
袓記-1要諗諗  
pk仔點睇 紐記 啊
其實我都唔明
好彩k仔解話
有冇人睇緊"紐記"場波啊
場波真係好搞笑,真係好睇過戲
"紐記"入o個2球都唔係"紐記"D球員入,仲要"高雲地利"半場+1入球世界波追到1:2
即係"高地"上半場入左3粒
原帖由 jordi 於 2008-8-27 04:58 AM 發表:

唔止好笑 , 嬲到震
我都開心到90+2架
點知最後唔係90+2,係90+4姐
我o個$200唔係輸比"高地",係輸比個球証,真係好唔甘心啊
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。