<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 有冇人有興趣玩fantasy nba 2008 -2009
返回列表 回復 發帖
呢排要用的trade都做左了.........等運到中
原帖由 R-Star 於 2009-1-7 11:04 PM 發表

interested in d.west, chandler, nate
d west冇話唔得,但會係fair同數據上交換,但暫時都係觀望態度,佢作用上同CV好似(當然佢會係強化版)
但你的球員對我來說不很合用
chandler出清左會冇c,同埋接受唔到sell low
nate.....應該keep到季尾了,我對佢的要求直達40~60pick,我諗你地難以接受

係T mac同udrih令我有少少頭赤
同X換左二次人我都冇好收場,haha,講笑咁講,可能我唔等得
e gordon大爆發,enjoy緊~~
卡文我真係欠左你= =

manu or t mac for blk.......思考中
to unreal: attractive offer and give me some time for consider
原帖由 Xtravagant 於 2009-1-16 06:49 AM 發表

Hey guys, you really have to start pulling your weight to survive in this league~! The Le1 contestants are dominating ...

I don't know what's wrong as all your team seemed to started off pretty str ...
your teams is quite horrible as i think,it only need time for full team

in fact, i do what i can ,but even if the player is inconsistance,i only can wait..........
原帖由 Xtravagant 於 2009-1-19 11:40 AM 發表

Are you saying my team is good or bad? I can't tell

Special one... nice job!
如果單睇數據的創造力,你team波真係幾強..........

放走KM係nice job?
原帖由 Xtravagant 於 2009-1-19 01:51 PM 發表

KM for KG is fair
SJ for P.Gasol, Gasol is better
Marc Gasol for L.Williams, Marc is better
計埋傷患問題.........
KM同SJ今年都抖左一大排
今個WEEK對bobs一定重傷= =
d人傷晒

我計換人價值呢樣野真係唔係幾得........haha
我都加把嘴.........

目前想放amare,卡達,t mac

stat唔到要ast, fg%都ok
有興趣係度研究下,

p.s.我鐘意講下先多過直接做offer~~

加素我有興趣,但我對佢的估值唔太高

目前有興趣拿走你二個c

如果你想放gasol的話,可考慮

amare+ ? = gasol+lee /okafor/Biedrins
再視乎情況補番個?號

計算價格能力不足,有興趣路過者也可以幫我計下.............
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 有冇人有興趣玩fantasy nba 2008 -2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。