<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 任亮憲:「我覺得有人整陷阱畀我踩!」
返回列表 回復 發帖
有人俾陷阱你踩 ~ 都要你肯行埋個陷阱度先踩到 ~ 算罷啦你   
本帖最後由 KNY 於 2010-12-28 01:32 PM 編輯 0 k- n: N# D  p% ?# u8 v3 W: s- v2 A+ ^

6 ~2 O+ \0 |9 s1 h, _6 n政治目的?
$ K) [+ b0 N% |# m. j* I有好多傻仔fans竟然覺得呢條友對香港政壇有好大影響力 ~ 討論區見到好多青蛙仔 ~ on居到搵佢同阿桑奇,俄女特工相比 ~ 簡直係將一條雞蟲無限放大
) U5 m( u% v' ~$ R- p/ ?& a$ A& B; E6 D
2 e1 f' h) i% c% {6 x
妒嫉?- q6 E" D4 ~( h% U9 |
如果陳健康忽然行政治 ~ 多d出來叫下口號 ~ 睇怕都有資格加入丐幫 ~ 一樣會有fans支持 ~ 反正有好多人對政治人物既個人道德操守標準定得好低  
在前兩週的城市論壇上, 民建聯黨人大聲稱呼未定案的任亮憲為"情場禮義廉", 請問上文已定罪的民建聯人士又是甚麼?打狗棒 發表於 2010-12-28 12:39 PM
+ g& p) Q/ q7 {9 J! D, E7 |5 f

0 h* t+ S' l: ?
0 U9 I; L" M( m  p0 f. Z乜"情場禮義廉"呢5個字係一種罪行咩?   
香港地有更多蠢人自比法官, 未審先判, 為咗擦共 產黨鞋, 甘願化身奴才寫手, 打擊異己;5 h" Z2 h) B5 l
亦有一些日日對住咸網打老飛嘅宅男, 將自己的自卑心態化成高道德標準, 妒嫉人地可以叫雞玩女, 自己就要靠五姑娘和廁紙自娛? ...2 g2 e/ r% Y" a- i4 A
打狗棒 發表於 2010-12-28 01:35 PM
, t; v" a# q% F7 h( M0 w
! a3 w' j. i9 h$ B7 ~5 {唔好話俾我知原來連共 產黨都怕左呢位任先生? ~ 要搵寫手做佢卦? ~ 真係大揭秘喎 ~ 哈哈..............
# H8 m( {5 l6 c! `; j... 我想講 , 未審先判(無罪)的 , 是你們吧~~
  ?, \  q/ g; m1 t$ z: X$ e+ q' J: w迦樓羅女王 發表於 2010-12-28 01:36 PM
% ?' x" K- d) c- Q' G  O
  c5 P( ]1 H- `$ c* ^7 D
要d傻仔去接受自己偶像做出一d天理不容既事 ~ 係好殘忍 ~ 傻仔唯一可以做 ~ 就係將一件天理不容既事 ~ 演說成偶像既風流韻事   
不過我覺得以馬草泥性格 , 真係唔知自己強姦左人 ... 人地反抗佢都以為係慾拒還迎架拉~~
, o8 o; U! _6 m6 B迦樓羅女王 發表於 2010-12-28 02:18 PM
& ?8 Z+ }/ R# m* R) w+ K# `
; s1 I$ X; _4 _5 T& W# `* l
食慣免費餐卦?   

& W% y6 }% g& e莫非一個有能力幫香港人爭取民主人權既人 ~ 就可以一邊披著狼皮 ~ 周圍玩女? ~ 醒下啦 ~ 鈍胎  
睇到自己偶像最污糟辣撻既一面呈現於公眾 ~ fans未知應該點去接受 ~ 就要出哂奶力維護偶像 ~ 真係蠢得可憐   
周圍玩女犯法咩? 你冇得玩又唔抵得? on9仔, 打你嘅老飛啦......
, z$ {; X  b0 p8 N( c! |: b打狗棒 發表於 2010-12-28 02:34 PM
$ w  W  P) U6 K' _
3 y2 M$ a/ Y7 h( x+ z/ i8 Z
乜有人話周圍玩女係犯法咩? 你出現弱視呀?   
一個濕狗丐幫 ~ 太上皇一黨 ~ 新主席又一黨 ~ 成日自己人關埋門鬼打鬼 ~ 呢頭太上皇有個近身太監當紅 ~ 轉頭就俾人鋤到正 ~ 連本來係同路人既所謂小女神都出來加多一腳 ~ 可憐班鈍蠢fans仲成日疑神疑鬼懷疑個太監俾其他黨派整 ~ 從來唔諗下最有可能整佢既係邊班人 ~ 正一係屎蠢   
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 任亮憲:「我覺得有人整陷阱畀我踩!」

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。